Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > SUSE / openSUSE
User Name
SUSE / openSUSE This Forum is for the discussion of Suse Linux.


  Search this Thread
Old 12-15-2006, 01:48 PM   #1
LQ Newbie
Registered: Dec 2006
Location: madrid, spain
Distribution: Novell SLED 10
Posts: 24

Rep: Reputation: 15
Unhappy amarok stops working...


I am running SLED 10 and I use a GNOME Desktop. I use Amarok for listening to music and radio streams, and it works fine, apart from the fact that, after playing a couple of songs from my hard drive, an error message pops up saying that "KMail could not be launched". The only option I am given is to click OK and right thereafter Amarok closes.

What can I do to fix this?

Thanks for your help!

Old 12-21-2006, 09:41 AM   #2
Registered: Jul 2003
Posts: 142

Rep: Reputation: 15
Amarok automatically opens up kmail to send error your version of amarok is simply crashing for unknown reasons. I would recomend upgrading your amarok player, the current version is 1.4.4
Old 12-21-2006, 03:58 PM   #3
Registered: Oct 2005
Location: California
Distribution: SLED 10, openSuSE 10.2, Ubuntu Drapper
Posts: 713

Rep: Reputation: 30
Please post output of amarok --version

and also launch Amarok from a terminal so we can get a back trace when it fails.

I run SLED 10 with Amarok 1.3.8 (in a Gnome Enviroment) and it runs fine.
Old 12-23-2006, 08:53 AM   #4
LQ Newbie
Registered: Dec 2006
Location: madrid, spain
Distribution: Novell SLED 10
Posts: 24

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Amarok problem solved - thanks

Hi guys, thanks for your replies. I managed to update to Amarok 1.4, which works fine. The version which had the KMail launcher problem was Amarok 1.3.

Thanks for your help!



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amarok not working in FC 4 ps_sabu Fedora 12 11-22-2006 11:21 AM
Amarok not working right or at all. Delta_Dude12 Linux - Software 3 08-20-2006 10:37 PM
Setup Stops Working azurepancake Mandriva 3 04-09-2006 08:10 PM
sound in flash stops when I use amarok? suse 10.0 Seraph Linux - Software 1 12-17-2005 04:19 AM
KPPP stops working roninja Slackware 1 01-20-2005 11:02 AM

All times are GMT -5. The time now is 07:10 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration