LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Suse/Novell (http://www.linuxquestions.org/questions/suse-novell-60/)
-   -   XGL is garbled (http://www.linuxquestions.org/questions/suse-novell-60/xgl-is-garbled-529929/)

lhuser 02-17-2007 11:23 AM

XGL is garbled
 
Okay, well, with my pathetic way to destroy Suse 10.1, I got Suse 10.2 running as the main OS. This time, I know how to enable and use XGL (Manual helps :p). Now, I downloaded the latest 8.33 drivers for Linux from the terminal, and it ended with an error during install...probably something like another Windows manager isn't ran.

Now, I restart machine, all is fine, 3D is enabled. I got to enable XGL, and all goes fine...restarted. Now, I had, for a first, black parallelograms going on my loading screen. I enter the KDE< to find that it's not enabled, but I also had no Window frame!

Not only that, but my keyboard decided fter a little while to not function, when the batteries were good (I use a wireless desktop). I finally go to enter my password, and then reput my Desktop to Xorg.

Anyone knows why it done that?

Specs:
ASUS P4S800D-X
Intel Pentium 4 3.0GHZ HT
Saphire Radeon 9600Pro Atlantis 256MB
1GB RAM DDR400
160GB HDD

lhuser 02-17-2007 01:57 PM

Anyone????

lhuser 02-17-2007 06:52 PM

Is it too hard to understand?

lhuser 02-18-2007 10:54 AM

Third bump now

xbennyboy 02-21-2007 12:00 AM

Yes, it is that hard, I have had my share of glitches but never black parallelograms or keyboard malfunctions. Here's what I would do first, add the Suse XGL repo:

Type - rpm-md/repomd

Protocol - HTTP
Server Name - software.opensuse.org
Directory - /download/X11:/XGL/openSUSE_10.2/

Update all your xgl and compiz packages to latest version. Then try it again. You might also want to try AIGLX and Beryl if you're daring.


All times are GMT -5. The time now is 02:44 AM.