LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Suse/Novell
User Name
Password
Suse/Novell This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-18-2004, 03:15 PM   #1
Mrrrr. Nice Guy
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: Tennessee
Distribution: Windows 2K/98, Fedora Core 4, PC-BSD 1.0RC1
Posts: 58

Rep: Reputation: 15
Exclamation Upgraded to KDE 3.3.1, No More 3D Acceleration, Can't Get it Working Again


Since upgrading from KDE 3.2 to 3.3.1 I no longer have any 3D acceleration and despite all efforts I can't get it working again.

Just so you know, I have two video cards in my machine. One is the onboard video memory, the Intel 810. The other is a PCI Nvidia TNT2 card. I'm using the Nvidia card. I don't know if this has anything to do with the problem, but it might.

I'm using SuSe 9.1 Personal.


Last edited by Mrrrr. Nice Guy; 11-18-2004 at 03:17 PM.
 
Old 11-18-2004, 07:08 PM   #2
Mrrrr. Nice Guy
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: Tennessee
Distribution: Windows 2K/98, Fedora Core 4, PC-BSD 1.0RC1
Posts: 58

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Nevermind. After simply reinstalling the Nvidia driver the 3D acceleration is now working again. Duh.
 
Old 11-18-2004, 09:38 PM   #3
lesnakupa
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Location: Poland
Distribution: openSUSE 11.3
Posts: 18

Rep: Reputation: 0
1. go to YaST Online Update
2. Instead of "Installable Patches" select "Installable and Installed"
3. Search for "Download NVIDIA......." patch (here its the first of the black-text-patches)
4. Select it for UPDATE (It is chosen with blue "birdie"; must be chosen for update)
5. Update it
6. should work now
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hardware acceleration working/not working. Out of ideas Emist Linux - Hardware 12 07-16-2005 03:32 PM
Can any KDE desktop be upgraded to KDE 3.4? njschroe Linux - General 2 05-03-2005 08:30 AM
Majordomo was working until upgraded sendmail budzynm Linux - Software 1 11-30-2003 04:44 PM
Upgraded 2.6.0test9 NIC not working matt3333 Slackware 11 11-01-2003 01:32 PM
RH8.0 Kernel upgraded from RHN but not working... :( efurban Linux - Software 3 05-06-2003 04:56 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:32 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration