LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Suse/Novell
User Name
Password
Suse/Novell This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-25-2005, 03:53 PM   #1
RoaCh Of DisCor
Member
 
Registered: Apr 2004
Location: Washington State
Distribution: SuSE 9.3 / Slackware-Current
Posts: 701

Rep: Reputation: 30
SuSE 9.3, KDE 3.4..metadata suddenly not showing in tooltips.


Hi.

I have no idea why this changed..but normally in konqueror, when I'd hover over an mp3 or ogg file, it would display some metadata in the tooltip thing. You know..like 'artist' 'album' 'date' etc... Now, it's no longer doing this. Instead, it's just showing general file info...like filesize and such. Any idea on how to get this back? It's kind of annoying without it, as I use it to quickly organazie my music files. Thanks!

Note: I've posted this before in the software section awhile back: http://www.linuxquestions.org/questi...hreadid=316820 . However, it's not getting much response there. Mods, feel free to close that one.

Oddly enough this has happened to me in the past..and I never found a resolution.

-RoaCh

Last edited by RoaCh Of DisCor; 07-25-2005 at 03:55 PM.
 
Old 07-25-2005, 05:45 PM   #2
RoaCh Of DisCor
Member
 
Registered: Apr 2004
Location: Washington State
Distribution: SuSE 9.3 / Slackware-Current
Posts: 701

Original Poster
Rep: Reputation: 30
As an experiment, I moved my .kde .local and .config files out of my home file. So, they made new ones..but my problem still exists. It seems that this is not a kde problem..or maybe it is, but I'm lost :s
 
Old 07-26-2005, 03:46 AM   #3
abisko00
Senior Member
 
Registered: Mar 2004
Location: Munich
Distribution: SuSE, Ubuntu
Posts: 3,511

Rep: Reputation: 58
Have a look for other locations of kde configs. On my system, I have 3 of them:
/etc/opt/kde3/share/config
~/.kde/share/config
/opt/kde/share/config
Don't ask me which of them is actually in use. I think the one in /etc/opt might be the template from which new configs are created.

Have you tried Configure Konqueror -> Preview and Meta Data and checked all the protocols you would like to see meta data from? And maybe you need to increase the filesize.
 
Old 07-26-2005, 06:42 PM   #4
RoaCh Of DisCor
Member
 
Registered: Apr 2004
Location: Washington State
Distribution: SuSE 9.3 / Slackware-Current
Posts: 701

Original Poster
Rep: Reputation: 30
No luck on either of those . Infact I uninstalled KDE, and reinstalled it. Same problem, except now I have no meta tab for multimedia files (in the properties window) what-so-ever. They also still do not show in tooltips (for multimedia files only..photos and rpm's and such work fine).

Last edited by RoaCh Of DisCor; 07-26-2005 at 06:44 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KDE desktop tooltips BigNate Linux - Software 3 12-22-2011 08:18 PM
Suddenly all KDE Desktop items associated with KWRITE! wombat53 Linux - Newbie 7 09-27-2005 10:06 PM
KDE menus suddenly borked DJOtaku Linux - Software 2 02-24-2005 01:46 PM
KDE suddenly won't run as user anymore simon.bach Slackware 2 02-29-2004 11:33 AM
KDE 3.1 suddenly slow (boot and opening programs) nameLock Linux - Newbie 4 01-15-2004 12:45 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:04 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration