LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Suse/Novell
User Name
Password
Suse/Novell This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-05-2005, 09:28 PM   #1
Maligogo90
Member
 
Registered: May 2005
Distribution: SuSE 10
Posts: 55

Rep: Reputation: 15
SuSE 10: K Menu Bug + Print Font


I noticed a minor bug in the K Menu when launching an item from the menu.

http://img220.imageshack.us/img220/7...top34fw.th.jpg

The icons on the "Most Used Applications" disappear and it remains just blank. It became a problem wheen I upgraded to KDE 3.5. Is there a way to permanently fix that?

2. How do I make all text of whatever I print a little darker? The font in XP is pretty dark and I would like everything that I print from SuSE to be just ask dark without having to bold anything.
 
Old 12-05-2005, 09:46 PM   #2
reddazz
Guru
 
Registered: Nov 2003
Location: N. E. England
Distribution: Fedora, CentOS, Debian
Posts: 16,298

Rep: Reputation: 73
You linked to a thumbnail of your screenshot instead of the full image.
 
Old 12-05-2005, 09:55 PM   #3
Maligogo90
Member
 
Registered: May 2005
Distribution: SuSE 10
Posts: 55

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Sorry about that. Hopefully this one works

http://img220.imageshack.us/img220/7331/desktop34fw.jpg
 
Old 12-05-2005, 10:06 PM   #4
EclipseAgent
Member
 
Registered: Oct 2005
Location: California
Distribution: SLED 10, openSuSE 10.2, Ubuntu Drapper
Posts: 713

Rep: Reputation: 30
yes, I too have had that problem when I first upgraded, that and the most used applications would dissappear, but now I don't have it.

Was it because I did the recent updates? Dunno, also dunno what caused it.
 
Old 12-06-2005, 02:31 PM   #5
Maligogo90
Member
 
Registered: May 2005
Distribution: SuSE 10
Posts: 55

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Yeah, it just started doing it. Is there a qay to remove the most recent apps, then enable them to see if it worked?
 
Old 12-06-2005, 03:05 PM   #6
Maligogo90
Member
 
Registered: May 2005
Distribution: SuSE 10
Posts: 55

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I did a YaST online update and installed the new kernel, which fixed the problem. My internet was gone after the reboot but I reconfigured the network card and everything works fine again.
 
Old 12-06-2005, 05:39 PM   #7
fragos
Senior Member
 
Registered: May 2004
Location: Fresno CA USA
Distribution: Ubuntu 10.10
Posts: 1,466

Rep: Reputation: 51
Check your printer configuration and print at a higher resolution, for example 600dpi instead of 300dpi.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Menu bug in KDE 3.2 LJT Suse/Novell 1 10-15-2004 03:23 PM
MDK 9.2/10.0 lost menu item -bug Crashcourse Linux - Software 4 05-27-2004 04:04 AM
How to print a type of font with Mandrake? WhiteTornado Linux - Software 1 03-25-2004 01:57 PM
Mozilla menu font.. f0rmula Linux - Software 2 12-11-2003 07:42 AM
can anyone print this pdf page? font problem doublefailure Linux - Software 2 03-23-2003 01:21 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:51 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration