LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Suse/Novell
User Name
Password
Suse/Novell This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 08-24-2007, 03:56 PM   #1
The PIT
Member
 
Registered: Nov 2005
Posts: 99

Rep: Reputation: 16
Sax2 now broken after latest updates


I cannot run Sax from Yast after the lastest updates. It just sits there and does nothing after loading device info. Flashes up that quickly I can't see it.
There must be a error log some where but any ideas how I can fix this????
 
Old 08-24-2007, 06:56 PM   #2
rjwilmsi
Member
 
Registered: Mar 2005
Location: UK
Distribution: opensuse 12.2 x86_64
Posts: 563

Rep: Reputation: 38
Have you updated to the factory packages? I've experienced problems with those packages - too bleeding edge for production use. I suggest you downgrade the relevant RPM packages to the version you had before that worked.
 
Old 08-25-2007, 08:45 AM   #3
The PIT
Member
 
Registered: Nov 2005
Posts: 99

Original Poster
Rep: Reputation: 16
Quote:
Originally Posted by rjwilmsi View Post
Have you updated to the factory packages? I've experienced problems with those packages - too bleeding edge for production use. I suggest you downgrade the relevant RPM packages to the version you had before that worked.

Problem is I can't remember which ones they were. Since I can run sax from the command line means I probably can leave it until the next update comes along.
 
Old 08-25-2007, 06:57 PM   #4
The PIT
Member
 
Registered: Nov 2005
Posts: 99

Original Poster
Rep: Reputation: 16
Found some updates for the updates and it now works again.
Sounds like Windows doesn't it. Eeeek.
 
Old 08-25-2007, 07:28 PM   #5
rjwilmsi
Member
 
Registered: Mar 2005
Location: UK
Distribution: opensuse 12.2 x86_64
Posts: 563

Rep: Reputation: 38
Yes, after trashing my system last week by updating to the opensuse 10.3 beta KDE packages once too many, I have sworn only to update core packages (kernel, KDE, xorg, wifi, anything that I don't know what it is) once the new release goes gold by full install, and am busy writing myself a list of rules for it!
 
Old 09-10-2007, 02:59 PM   #6
iromrs
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2007
Posts: 14

Rep: Reputation: 0
Quote:
Originally Posted by The PIT View Post
Found some updates for the updates and it now works again.
Sounds like Windows doesn't it. Eeeek.
I pit, what update did u get? mind sharing it? I am too experiencing the same problem, after lunching sax it just sit there and do nothing after "loading current configuration" process..

thanks
 
  


Reply

Tags
sax, yast


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
automounting broken after updates gimmee Fedora 0 02-22-2007 03:19 PM
Synaptic broken after updates leibniz Debian 4 10-15-2006 04:15 PM
sax2 broken? bogey Suse/Novell 2 03-29-2006 07:12 AM
Latest Suse 9.2 updates has killed mozilla apps randrake Linux - Software 0 05-12-2005 08:32 PM
Latest updates killed 3d accell trey85stang Fedora 3 12-26-2004 02:30 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:44 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration