LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Suse/Novell
User Name
Password
Suse/Novell This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-10-2008, 11:10 AM   #1
cueman
Member
 
Registered: Oct 2006
Location: Scottsdale, Arizona
Distribution: openSUSE 10.2
Posts: 199

Rep: Reputation: 30
Problem with Firefox and youtube videos


Installed Suse 11.0. Firefox version 3.0b5 beta comes installed, and youtube videos work fine. They also work fine in Full screen mode.

So I install the latest version of firefox into my home folder and run it from there. I install all of the exact same plugins that the beta has. Youtube videos work, but as soon as I hit the button to view in full screen mode, firefox quits. It just shuts down completely. I have the exact same issue on my laptop as well.

I don't think it is a problem with plugins. Like I said, videos work fine, until I hit the 'Full Screen' button. They work in Beta, but not in Firefox 3.04

Anyone have any ideas as to what the problem may be?

Thanks !
 
Old 12-10-2008, 02:04 PM   #2
rjwilmsi
Member
 
Registered: Mar 2005
Location: UK
Distribution: opensuse 12.2 x86_64
Posts: 563

Rep: Reputation: 38
I suggest that you run Firefox from a console so that any errors are reported to there. That may then provide you with information which allows you to work out the actual cause of your problems.
 
Old 12-10-2008, 02:34 PM   #3
cueman
Member
 
Registered: Oct 2006
Location: Scottsdale, Arizona
Distribution: openSUSE 10.2
Posts: 199

Original Poster
Rep: Reputation: 30
OK I did that. There is a lot of output. As soon as I try to resize to full screen, this is what I get on the console:

It's actually too much to post. Way over 25,000 characters. Could it have anything to do with the fact that I have 2 instances of firefox on my system? The original beta installed in the root folder and the latest version installed in my home directory?
 
Old 12-15-2008, 09:09 AM   #4
PresGas
Member
 
Registered: Jul 2008
Location: Bloomington, IN
Distribution: Ubuntu/Debian
Posts: 51
Blog Entries: 5

Rep: Reputation: 18
There is another forum thread that talked about hardware acceleration in the flash plugin:

http://www.linuxquestions.org/questi...screen-690606/

See if that fixes your issue.
 
Old 12-15-2008, 10:59 AM   #5
cueman
Member
 
Registered: Oct 2006
Location: Scottsdale, Arizona
Distribution: openSUSE 10.2
Posts: 199

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Hey thanks PresGas. That got it solved. I appreciate the help.
 
  


Reply

Tags
firefox, youtube


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't run youtube videos sunils1973 Debian 11 12-10-2008 05:06 AM
Installing flash player doesn't allow youtube videos to show in firefox tothemax6 Linux - Software 1 12-09-2008 06:53 AM
how to download youtube videos to my pc? ceantuco Linux - Newbie 8 09-29-2008 06:25 PM
firefox + wine + shockwave = youtube videos and more sonichedgehog LinuxQuestions.org Member Success Stories 1 09-05-2008 07:41 PM
LXer: Youtube-dl - Download videos from Youtube in openSUSE LXer Syndicated Linux News 1 08-14-2008 08:10 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:24 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration