LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Suse/Novell
User Name
Password
Suse/Novell This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices

Closed Thread
 
Search this Thread
Old 07-03-2009, 10:20 AM   #1
swamprat
Member
 
Registered: Sep 2005
Location: New Jersey, (Which Exit), USA
Distribution: Centos 5 Under VMware in WinXP CentOS 5.3 all under VMware
Posts: 418

Rep: Reputation: 33
NXSERVER Not starting at boot time.


I installed Suse 11.1 KDE.

I also downloaded and installed the NX client, node and server.

I noticed that after I start the system the NX server isn't started and I have to go into YAST --> SYSTEM --> Runlevel and start it manually but it doesn't keep between reboots.

I know there must be some way to have the nxserver start up with other services at boot time but I just don't know where in the system to make an entry to get this done.

I also noticed that there is a service called nxsensor which does get started at boot time. I looked at the code in nxsensor and I was also wondering if this is supposed to start nxserver at boot time?

If someone would be good enough to advise where I could include the entry to have the nxserver started and if so what the command would be, if not through YAST it would really be appreciated.

Sorry, I also posted a similar message in the newbie forum but no help there.

Thanks
 
Old 07-03-2009, 01:01 PM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,414

Rep: Reputation: 1966Reputation: 1966Reputation: 1966Reputation: 1966Reputation: 1966Reputation: 1966Reputation: 1966Reputation: 1966Reputation: 1966Reputation: 1966Reputation: 1966
Please post your thread in only one forum. Posting a single thread in the most relevant forum will make it easier for members to help you and will keep the discussion in one place. This thread is being closed because it is a duplicate.
 
Old 07-03-2009, 01:29 PM   #3
unSpawn
Moderator
 
Registered: May 2001
Posts: 27,454
Blog Entries: 54

Rep: Reputation: 2896Reputation: 2896Reputation: 2896Reputation: 2896Reputation: 2896Reputation: 2896Reputation: 2896Reputation: 2896Reputation: 2896Reputation: 2896Reputation: 2896
Quote:
Originally Posted by swamprat View Post
Sorry, I also posted a similar message in the newbie forum but no help there.
Apologies not accepted.
You have been warned before about crossposting.
There are no valid reasons for crossposting.
Do not let me see you keep up this practice.
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
starting hdparm at boot time moljac024 Linux - General 9 02-13-2008 05:04 AM
Starting eth0 at boot time ? Antonius Linux - Newbie 1 01-19-2005 07:27 PM
starting a service at boot time fallen26 General 5 07-31-2004 12:21 PM
why smbfs not starting up at boot time? gkogut Linux - Networking 2 11-10-2003 05:47 PM
starting services at boot-time noisybastard Linux - Newbie 2 11-09-2003 05:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:19 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration