LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Suse/Novell
User Name
Password
Suse/Novell This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-03-2005, 06:23 PM   #1
linux_blnk182
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2005
Location: va
Distribution: suse 9.2
Posts: 10

Rep: Reputation: 0
Exclamation login screen...GUI not boot for a user


I'm a student in a linux class and the OS where using is Suse9.2

Here's the problem we've been having......

Before christmas break we were able to login to the system as "mike" and the nice GUI and desktop would open and everything normal

when we get back and try to login as "mike" it opens a small window console in the top left corner like a single user mode.....how odd

We can login as root and have the nice GUI desktop load.....but it does not load for "mike"

we thought we were on runlevel 4 or something but that wasnt right......


please help me save "mike" so he see his background, shortcuts, menu and colorful things instead a gray block


 
Old 01-03-2005, 10:00 PM   #2
antidelldude
Member
 
Registered: Jan 2005
Distribution: Fedora Core 3/Ubuntu (debian)
Posts: 103

Rep: Reputation: 15
Try this out. When you initally log in and that box comes up press alt and f1 at once and log in. Then type in the terminal KDE and see if it'll load. If that doesn't work try to re-enter all your x server config setting the command is xf86config or xconfig (I think)
 
Old 01-04-2005, 12:45 PM   #3
linux_blnk182
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2005
Location: va
Distribution: suse 9.2
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: 0
THANK YOU

hey man, your an f'in genius...it works now, if you need somethin, i can always hook u up with tons of b's

good luck linux master

mike
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No GUI login screen n175uj Programming 1 06-29-2005 07:15 AM
Login Screen switching to GUI mode... manudath Linux - General 1 03-05-2005 03:17 AM
Customizing the GUI login screen Wynand1 VectorLinux 3 03-04-2004 11:05 AM
can't get gui login screen woja Linux - Software 5 11-28-2003 10:27 AM
gui login screen only not the same after reinstall? guitarnix Slackware 3 11-20-2003 08:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:26 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration