LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Suse/Novell
User Name
Password
Suse/Novell This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-31-2005, 04:08 AM   #1
netsurf
Member
 
Registered: Nov 2004
Location: UK
Distribution: ubuntu 10.04+ distro hopping
Posts: 181

Rep: Reputation: 31
/dev/null device does not exist?


hi not too sure what i have done to get this but now everytime i open the command window i get something like this
/dev/null device does not exist
/dev/null device does not exist
/dev/null device does not exist
not sure if it is anything major havent had alot of time to play with it but i think it may have been when i tryed to see if i could get my zoom asdl modem working
 
Old 03-31-2005, 05:49 AM   #2
abisko00
Senior Member
 
Registered: Mar 2004
Location: Munich
Distribution: SuSE, Ubuntu
Posts: 3,511

Rep: Reputation: 58
I am not sure if this applies, but since you mentioned a modem, there is a chance:
http://portal.suse.com/sdb/en/2004/0..._dev_null.html
 
Old 03-31-2005, 09:06 AM   #3
netsurf
Member
 
Registered: Nov 2004
Location: UK
Distribution: ubuntu 10.04+ distro hopping
Posts: 181

Original Poster
Rep: Reputation: 31
that sounds like the culprit but my modem does not work with linux i gave up and am going to wait untill i get a router. any idea on how to perform the update as i can't use YOU untill i am online under linux
 
Old 03-31-2005, 09:10 AM   #4
abisko00
Senior Member
 
Registered: Mar 2004
Location: Munich
Distribution: SuSE, Ubuntu
Posts: 3,511

Rep: Reputation: 58
You can manually download the wvdial package from the SUSE server:
ftp://ftp.suse.com/pub/suse/i386/upd...-61.3.i586.rpm
and install it with 'rpm -Uhv wvdial-1.54-61.3.i586.rpm'
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mount: special device /dev/cdrom does not exist clau_bolson Linux - Hardware 5 07-12-2007 11:39 AM
special device /dev/uba1 does not exist phil.d.g Slackware 12 07-25-2005 03:11 AM
Debian: /dev/cdrom device does not exist niru Linux - Hardware 10 04-08-2005 04:02 PM
another "device /dev/dsp can't be opened (device does not exist)" in DEBIAN, woody Kroppus Linux - Hardware 12 11-13-2003 01:23 PM
special device /dev/cdrom does not exist anolan514 Linux - Newbie 1 11-14-2001 11:34 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:41 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration