LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Suse/Novell
User Name
Password
Suse/Novell This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 09-28-2006, 05:15 PM   #1
AGazzaz
Member
 
Registered: Nov 2005
Location: Egypt
Distribution: Fedora 17 KDE
Posts: 381

Rep: Reputation: 31
BenQ Scanner not working


Hello,

i have a benq scanner that worked once by total luck on suse 10.0 i scanned a couple of images and i couldn't get it to start again

those shots are taken from yast/scanner i hope they would help you

http://www.boomspeed.com/darkknight/scan.jpg
http://www.boomspeed.com/darkknight/scan1.jpg
http://www.boomspeed.com/darkknight/scan2.jpg


BTW i am using Kooka to scan my images

My Regards,
Ahmad
 
Old 09-28-2006, 06:55 PM   #2
dennisk
Member
 
Registered: May 2004
Location: Southwestern USA
Distribution: CentOS
Posts: 279

Rep: Reputation: 30
Hi AGazzaz,

Did you try configuring the new unconfigured scanner entry? I think I had to do that once or twice with my Epson.

Dennisk
 
Old 09-28-2006, 07:41 PM   #3
AGazzaz
Member
 
Registered: Nov 2005
Location: Egypt
Distribution: Fedora 17 KDE
Posts: 381

Original Poster
Rep: Reputation: 31
Thanks dennisk,
i have tried to edit the "Not Configured" entery and nothing has changed and I can not delete it

this snapshot is taken after i have deleted the scanner neither of these enteries can be deleted

http://www.boomspeed.com/darkknight/scan3.jpg
 
Old 09-29-2006, 11:59 AM   #4
dennisk
Member
 
Registered: May 2004
Location: Southwestern USA
Distribution: CentOS
Posts: 279

Rep: Reputation: 30
I'm guessing you need to load firmware for this scanner to work. Try this link.

Dennisk
 
Old 09-30-2006, 02:30 AM   #5
AGazzaz
Member
 
Registered: Nov 2005
Location: Egypt
Distribution: Fedora 17 KDE
Posts: 381

Original Poster
Rep: Reputation: 31
thank you dennisk

something strange happened,
the scanner worked and i did not do anything i just tried it and it worked

as i told you before it worked before just with luck and i really hope it doesn't stop again

thank you very much for your help
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
proplem installing benq scanner 5000 i_gabr_2003 Linux - Hardware 1 07-22-2006 05:33 PM
Mounting USB Benq scanner please help! nderitualex Linux - Newbie 2 03-02-2005 07:56 AM
Scanner not working rrfish72 Linux - Hardware 10 10-07-2004 02:24 AM
Problems with a USB Benq scanner 4300u awalker2561 Mandriva 0 05-29-2004 09:46 PM
Benq 4300 S2W scanner installation UKMan Linux - Hardware 3 06-11-2003 10:10 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:21 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration