LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Suse/Novell
User Name
Password
Suse/Novell This Forum is for the discussion of Suse Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 10-30-2006, 11:19 AM   #1
nanjil
Member
 
Registered: Jul 2005
Posts: 70

Rep: Reputation: 15
after rebooting with init '3' , lost my web server


hello:

dummy me, without giving full thought I accidentally rebooted by suse 10.0 system using

init 3

as root.

just today I discovered I cannot access my website which was supposed to be running apache.

does this have anything to do with restarting with 'init 3'

thanx
 
Old 10-30-2006, 03:33 PM   #2
abisko00
Senior Member
 
Registered: Mar 2004
Location: Munich
Distribution: SuSE, Ubuntu
Posts: 3,511

Rep: Reputation: 58
Maybe apache is configured for the wrong runlevel. Check with YaST -> System -> Runlevel-something if apache is active in runlevel 3. If not, you can easily set this in expert mode.
 
Old 10-30-2006, 11:31 PM   #3
nanjil
Member
 
Registered: Jul 2005
Posts: 70

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Quote:
Originally Posted by abisko00
Maybe apache is configured for the wrong runlevel. Check with YaST -> System -> Runlevel-something if apache is active in runlevel 3. If not, you can easily set this in expert mode.
again ; it was my mistake. my service provider simply was nto connecting me to internet ; that was the problem. it had nothing to do with init
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Method to reinitialize init process whithout rebooting the system vinaybms Programming 4 03-05-2005 06:40 AM
A Method to reinitialize init process whithout rebooting the system vinaybms Solaris / OpenSolaris 1 03-04-2005 03:39 PM
MDK 10 CE & lost network after rebooting prodigal Mandriva 1 07-09-2004 05:31 PM
iptables rules lost upon rebooting tigerflag Slackware 4 10-13-2003 01:43 AM
Kernel Upgrade --- will not Boot, lost Init ... mudelf Linux - General 1 10-06-2003 08:41 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:08 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration