LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Solaris / OpenSolaris (http://www.linuxquestions.org/questions/solaris-opensolaris-20/)
-   -   Trouble in Directory Server 6.x @ Solaris 10 X86 (http://www.linuxquestions.org/questions/solaris-opensolaris-20/trouble-in-directory-server-6-x-%40-solaris-10-x86-642045/)

WiLLy85 05-14-2008 12:42 AM

Trouble in Directory Server 6.x @ Solaris 10 X86
 
Dear all,

Firstly let me introduce myself, I am new member of this forum. Nice to meet you all.

I am in trouble configuring Directory Server 6.x for Solaris 10 X86. I've followed instructions in http://www.sun.com/bigadmin/features...t1.jsp#Install But in the 3rd instructions, I received errors:

Unable to bind securely on "server1.COMPANY.com:389".
The "create-suffix" operation failed on "server1.COMPANY.com:389".

Anyone knows how to solve this error? Please let me know, thank you :)

jlliagre 05-14-2008 01:32 AM

Welcome to LQ !

What says "ping server1.COMPANY.com" ?

WiLLy85 05-14-2008 01:56 AM

it says server1.company.com is alive

Actually, if I change the "server1.company.com" to "localhost" it's also show the same error. Where did I go wrong? I've read from sun forum, it said that I must install the patches first before I installed the directory server. Does it true? Is there any other option?

Best Regards,

WiLLy85

jlliagre 05-14-2008 04:17 AM

Well, if the document states you need to install patches but they aren't there, you are on your own ...


All times are GMT -5. The time now is 01:50 PM.