LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware - Installation (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-installation-40/)
-   -   Slackware14. 32bit + Amazon (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-installation-40/slackware14-32bit-amazon-4175438054/)

rameshoty 11-20-2012 10:05 PM

Slackware14. 32bit + Amazon
 
Hi,
1. I have installed slackware14.0 (64bit) in my local machine.
2. I have created the 10 gb image space in slackware machine using below command.
(dd if=/dev/zero of=slack14.img bs=1M count=10075). and mount the image in slack14.img.
mount -o loop slack14.img /mnt/slack1464.
3. I have format the image (slack14.img)
4. I have installed the custom package through ruby script. The custom package for
installed without any error.
and upload to amazon and start the instance.
I am unable to login the server, I am getting below error
6535502.145187] ip_tables: (C) 2000-2006 Netfilter Core Team
[6535502.145235] TCP cubic registered
[6535502.145244] NET: Registered protocol family 17
[6535502.245110] XENBUS: Device with no driver: device/console/0
[6535502.247428] EXT3-fs: barriers not enabled
[6535502.257460] EXT3-fs (xvda1): mounted filesystem with writeback data mode
[6535502.257484] VFS: Mounted root (ext3 filesystem) readonly on device 202:1.
[6535502.257779] Freeing unused kernel memory: 484k freed
[6535502.257953] kjournald starting. Commit interval 5 seconds
[6535502.471724] mount used greatest stack depth: 4296 bytes left
[6535512.662690] touch used greatest stack depth: 4120 bytes left
[6535576.762574] xenbus_dev_shutdown: device/console/0: Initialising != Connected, skipping
[6535577.114477] Restarting system.

earlier I have created the .img image in (slackware13.1 & 13.37) without any error.
But I am getting the error in Slackware14.0 64bit and 32bit only.

Thanks for advance.

BY

DAVID

ottavio 11-22-2012 02:43 PM

I don't understand what Amazon has got to do with Slackware installation.

rameshoty 11-23-2012 12:15 AM

Thanks for your reply, I have build the custom package in slackware14.0 linux and upload to amazon, and start the instance I am getting below error.

earlier I have created that same custom package linux image in (slackware13.1 & 13.37) without any error. While start the instance
it is booting properly.

But I am getting the error in Slackware14.0 64bit and 32bit only.

I am waiting for your reply.

David


All times are GMT -5. The time now is 09:01 PM.