LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware > Slackware - Installation
User Name
Password
Slackware - Installation This forum is for the discussion of installation issues with Slackware.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 05-19-2005, 01:07 AM   #1
pau_kacang
Member
 
Registered: May 2005
Location: Malaysia
Posts: 33

Rep: Reputation: 15
Slack 10.1 Deploy on scsi ultra 3 w problem


Hello,
i'm from malaysia n still beginner in slackware. i tried to install slack 10.1 on acer altos server with using ultra scsi 3 wide but got problem on partition the hardisk. i already tried using adaptec.s, scsi.s, scsi2.s & scsi3.s but still cannot partition that hdd.
can anybody help me.
 
Old 05-19-2005, 08:29 PM   #2
Linux.tar.gz
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Location: Paris
Distribution: Slackware forever.
Posts: 2,227

Rep: Reputation: 86
Did you tried cfdisk /dev/sda ?
 
Old 05-19-2005, 10:51 PM   #3
pau_kacang
Member
 
Registered: May 2005
Location: Malaysia
Posts: 33

Original Poster
Rep: Reputation: 15
yap i already try it. i see at booting slack 10.1 cannot detect that hardisk. i alredy tried scai kernel adaptec.s, scsi.s, scsi2.s & scsi3.s. can u help me coz i tried to push slack at my friend college server. plsssssssssss.
 
Old 05-20-2005, 10:25 AM   #4
Linux.tar.gz
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Location: Paris
Distribution: Slackware forever.
Posts: 2,227

Rep: Reputation: 86
Well boot with knoppix and look if the hard drive is recognized. Then collect max informations (lspci, lsmod, /var/log stuff). Perhaps you'll have to build your own boot disk.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Scanner Umax 2200 (USB,SCSI) with AHA2940U scsi card problem in Suse 9.2 Pro nathanv117 Suse/Novell 5 02-22-2005 03:06 PM
ultra-2 and ultra-3 SCSI drives on the same bus? PsychosisNode Linux - Hardware 3 12-25-2004 01:52 AM
Slack 10, x.org, TNT2 Ultra swinchen Slackware 4 09-13-2004 03:00 AM
Slack 9.0: CD-RW -> SCSI frustrations tireseas Slackware 10 07-21-2003 10:21 PM
Slack on SCSI Help sqn Slackware 2 03-10-2003 05:33 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:10 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration