LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware > Slackware - Installation
User Name
Password
Slackware - Installation This forum is for the discussion of installation issues with Slackware.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 07-04-2004, 09:53 AM   #1
Uldis
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2004
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Unhappy mounting error


I have Slackware 9.1 installed and when I try to mount the NTFS partition with this command: bash-2.05b# mount -t ntfs -o ro /dev/hda6 /mnt/win, I get a error like this: mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/hda6, or too many mounted file systems. So where is the problem?? When I first time installed Slackware, I had no problems like this but now I have. Could this be a NTFS partition damage or what?
 
Old 07-04-2004, 09:56 AM   #2
Uldis
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2004
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I forgot to post my fstab:

/dev/hda5 swap swap defaults 0 0
/dev/hda1 / ext2 defaults 1 1
/dev/cdrom /mnt/cdrom iso9660 noauto,owner,ro 0 0
/dev/fd0 /mnt/floppy auto noauto,owner 0 0
devpts /dev/pts devpts gid=5,mode=620 0 0
proc /proc proc defaults 0 0
 
Old 07-04-2004, 02:58 PM   #3
Berhanie
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Location: phnom penh
Distribution: Fedora
Posts: 1,625

Rep: Reputation: 165Reputation: 165
please post the output of "fdisk -l "
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mounting error javier_ccs Linux - Newbie 1 06-17-2005 11:57 AM
mounting error nedian123 Red Hat 1 12-09-2004 12:30 AM
mounting error mm3000 Slackware 17 07-31-2004 09:16 PM
Error while Mounting Smooth Linux - Newbie 2 08-13-2003 12:01 AM
installation error: Error mounting sda1: Invalid Argument sadirmata Linux - Newbie 1 01-29-2002 03:28 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:00 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration