LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware > Slackware - Installation
User Name
Password
Slackware - Installation This forum is for the discussion of installation issues with Slackware.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-09-2013, 04:14 PM   #1
gordydawg
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2013
Distribution: slackware
Posts: 11

Rep: Reputation: Disabled
Installing Slackware64-current, menu select option working?


Just updated my local file tree to the latest (Sept 9, 2014) Slackware64-current. And after putting it on a usb stick (using usbimg2disk) and running setup; at the Prompting menu, selecting install everything works. But when selecting the menu option to selectively install packages, after selecting packages, Setup zooms through install without installing packages and network setup.

I seem to recall an earlier current had a similar issue and was corrected with an updated initrd.img file.

Anyone else encountering the same?

Last edited by gordydawg; 09-09-2013 at 11:34 PM.
 
Old 09-11-2013, 06:29 PM   #2
TracyTiger
Member
 
Registered: Apr 2011
Location: California, USA
Distribution: Slackware
Posts: 280

Rep: Reputation: 67
Quote:
Originally Posted by gordydawg View Post
But when selecting the menu option to selectively install packages, after selecting packages, Setup zooms through install without installing packages and network setup.
The link below is to a short thread where I used an incorrect path to the installation files. Probably not your problem but doesn't hurt to check.

http://www.linuxquestions.org/questi...urrent-942002/
 
Old 09-13-2013, 11:08 PM   #3
gordydawg
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2013
Distribution: slackware
Posts: 11

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
The updates to slackware64-current (Sept 13, 2013) have also updated all maketag maketag.ex and tagfile files in the slackware64 directory tree. I can now use menu select when installing.

Marking this as solved.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] slackpkg upgrade-all is not working in slackware64-current foobarz Slackware 1 08-13-2012 01:55 PM
Nvidia driver not working on my Slackware64 current bdahz Slackware 11 05-09-2011 03:37 AM
[SOLVED] Simple parse txt into variables, 4 option menu, select and execute? Dimitriy Programming 13 04-27-2010 07:19 PM
[SOLVED] Fresh Slackware64-current RAID-1 + LVM + LUKS: pvcreate not working gargamel Slackware 6 03-23-2010 02:24 PM
Slackware64-current, KDE4.2.3: Pipe key not working in Konsole gargamel Slackware 5 05-22-2009 07:11 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:10 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration