LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 11-02-2013, 02:59 PM   #16
jtsn
Member
 
Registered: Sep 2011
Location: Europe
Distribution: Slackware
Posts: 905

Rep: Reputation: 445Reputation: 445Reputation: 445Reputation: 445Reputation: 445

Quote:
Originally Posted by snowpine View Post
jtsn, since you refuse to mention your own hardware,
It did, just take a look at #8. And I described the exact software setup I used, too.

The GMA 950 is the integrated GPU of the i945GM chipset and the GMA 3150 is part of the NM10 (inside a different computer).

Quote:
I can only assume you are not speaking from recent personal experience with 945gm. And your suggestion that Atom 270 is a good choice for Youtube is simply laughable!
I'm glad my Samsung NC10 with Slackware 14.0 doesn't know that it should not work with YouTube. BTW: If that netbook wouldn't be able to do YouTube playback, I would have returned it immediately 4 years ago.
 
Old 11-02-2013, 03:08 PM   #17
snowpine
Senior Member
 
Registered: Feb 2009
Posts: 3,921

Rep: Reputation: 1050Reputation: 1050Reputation: 1050Reputation: 1050Reputation: 1050Reputation: 1050Reputation: 1050Reputation: 1050
^ Right you are, I missed you post #8. I will try your fix (if Google ever adds Chrome support for Enterprise Linux ).

Last edited by snowpine; 11-02-2013 at 03:10 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Choppy YouTube videos MichalKvacek Linux - Software 6 07-09-2014 07:57 PM
[SOLVED] youtube in firefox has sound but not in google chrome centguy Linux - Software 6 06-28-2013 08:39 AM
My sound is all choppy in Google Chrome 55443 Linux - Software 1 05-27-2013 01:02 AM
[SOLVED] Google Chrome (Latest) - No sync, No HTML5 Youtube (Slackware64-current) Gavin Harper Slackware 17 12-15-2010 02:41 AM
Videos on Ubuntu are choppy (Youtube), help? morgothaod Linux - Newbie 3 09-29-2010 08:01 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:04 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration