LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-29-2003, 11:33 PM   #1
Psyman014
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Distribution: Slackware 9
Posts: 27

Rep: Reputation: 15
ya..... Sound....


Ok. On my latest Slackbox I decided to put a half decent sound card in. im like oh goody a turtle bech montego.... With that little expansion... Little did I know... ok So im like i gotta configure my kernel.... going though ... blah blah... I find out oh crap. theres no driver for my soundcard. I looked it up with a little research... and there is a driver from a 3rd party. Now. Since im already conpiling a entirely new kernel 2.4.20 to 2.4.22 And its long needed time to setup anyway on my part.


How would I add that to the source so when i configure it it reconize that driver and allows me the option to install it?

By the way. Im upgrading my kernel. and it dosen't have tulip.. For my linksys (sweet jesus) now am I just blind? or is there some new thing that im so old fasion I dont know?


Ignore my craphapy spelling (Im friggen 14 gimme abreak)

(*Dropline is own*)
 
Old 09-30-2003, 06:05 AM   #2
lugoteehalt
Senior Member
 
Registered: Sep 2003
Location: UK
Distribution: Debian
Posts: 1,215
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 49
I can't talk to you I'll get done for grooming.
 
Old 09-30-2003, 08:49 AM   #3
Psyman014
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Distribution: Slackware 9
Posts: 27

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Grooming?
 
Old 09-30-2003, 05:29 PM   #4
Psyman014
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2003
Distribution: Slackware 9
Posts: 27

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Comeon.. Id like a answer :P
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound coming from my sound blaster audigy 2 ZS platinum sound card msab Linux - Hardware 9 12-05-2010 05:10 AM
ALSA MIDI: Sound fonts for NVIDIA/NForce Soundstorm on-board sound vharishankar Linux - Hardware 6 09-04-2007 12:37 PM
FC2: Sound Card (SiS SI7012) Detect But Donot Play Sound rajanaeem Linux - Hardware 0 10-22-2004 03:41 PM
How to make a sound on Realtec ALC-650 card sound on a Shuttle ST62K? Laurent Linux - Hardware 0 05-30-2004 11:57 AM
No Sound : request_module: failed /sbin/modprobe -- sound-slot-0. error = 256 Mebuh Linux - General 0 01-26-2004 07:51 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:04 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration