LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 05-19-2013, 05:17 AM   #1
botzko
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2006
Distribution: Slackware 14.1 64bit
Posts: 24

Rep: Reputation: 0
X crash after last upgrade


Hi there,
yesterday I upgrade Slackware 14 64bit (with multilib) XFCE. Upgraded packages were:
  • ./mozilla-firefox-21.0-x86_64-1_slack14.0
  • ./google-chrome-26.0.1410.63-x86_64-1
  • ./xorg-server-xvfb-1.12.4-x86_64-1_slack14.0
  • ./seamonkey-2.17.1-x86_64-1_slack14.0
  • ./seamonkey-solibs-2.17.1-x86_64-1_slack14.0
  • ./mozilla-thunderbird-17.0.6-x86_64-1_slack14.0
  • ./xorg-server-xephyr-1.12.4-x86_64-1_slack14.0
  • ./ruby-1.9.3_p429-x86_64-1_slack14.0
  • ./xorg-server-1.12.4-x86_64-1_slack14.0
  • ./xorg-server-xnest-1.12.4-x86_64-1_slack14.0

Upgrade was made on init 3 and the PC was restarted after upgrade. After restart everything works fine but if I run google-chrome version 23 X crash. I upgrade google-chrome to 26.0.1410.63. After upgrade I can run google-chrome and open settings menu but if I try to open url (load page) X crash again.

Error in Xorg.0.log.old is:
Quote:
[ 2974.080] Backtrace:
[ 2974.080] 0: /usr/bin/X (xorg_backtrace+0x36) [0x55d526]
[ 2974.080] 1: /usr/bin/X (0x400000+0x160ee9) [0x560ee9]
[ 2974.080] 2: /lib64/libpthread.so.0 (0x7fae82acc000+0xf4e0) [0x7fae82adb4e0]
[ 2974.080]
[ 2974.080] Segmentation fault at address (nil)
[ 2974.080]
Fatal server error:
[ 2974.080] Caught signal 11 (Segmentation fault). Server aborting
[ 2974.080]
[ 2974.080]
Archived: kdm.log, Xorg.0.log and Xorg.0.log.old Crash logs
 
Old 05-19-2013, 06:23 AM   #2
wildwizard
Member
 
Registered: Apr 2009
Location: Oz
Distribution: slackware64-14.0
Posts: 755

Rep: Reputation: 227Reputation: 227Reputation: 227
NVIDIA driver detected

Have you reinstalled the nvidia drivers?
 
Old 05-19-2013, 02:17 PM   #3
botzko
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2006
Distribution: Slackware 14.1 64bit
Posts: 24

Original Poster
Rep: Reputation: 0
OK you were right - reinstall of nvidia driver solve the problem.

Thank you.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] KDE crash after upgrade. SeRi@lDiE Slackware 14 11-24-2010 07:47 PM
System crash after kernel upgrade krokodille Slackware 4 03-20-2005 02:34 PM
Fatal X Crash After Upgrade. rvijay Debian 9 02-28-2005 08:37 PM
kontact crash on kde 3.3 upgrade rkfb Linux - Software 2 12-13-2004 07:31 AM
KDE Upgrade + all GUI crash DirtyDan Slackware 3 10-03-2004 03:19 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:39 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration