LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-31-2004, 06:32 PM   #1
bugsbunny
Member
 
Registered: Jan 2003
Location: London/UK
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 111

Rep: Reputation: 15
windows won't start after install


I managed to install slackware but when i restarted the computer as instructed I got the lilo screen alright with the option to select Dos or linux. I first decided to make sure windows was working so I chose dos. Instead of starting windows Compaq's automatic system restore program started asking me to restore my system. I didn't and restarted the computer again. This time when the lilo screen came up i selected linux. It booted up to a point then it asked me to insert my root disk. I did but it just didn,t continue.

I therefore restarted the PC again and chose dos and then I did the system restore as compaq suggested. After that windows is working but I do not get the lino screen again upon restart.

I actually have two hard disks. The slave is the one I am using for Linux and I chose to install lilo in the MBR. I now cannot start linux.

What can I do to resolve the 'animosity' between windows and linux on my PC?
 
Old 03-31-2004, 08:11 PM   #2
ringwraith
Senior Member
 
Registered: Sep 2003
Location: Indiana
Distribution: Slackware-current
Posts: 1,244

Rep: Reputation: 47
It sounds like you need to read up on Compaq's automatic system resore utility and figure out how to disable it. That way when you start to windows it doesn't freak out and want to restore your mbr.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
X-Windows fails to start & other Debian sarge install issues tommilo Linux - Newbie 30 03-02-2005 10:49 AM
Can not start X windows m2azer Fedora 5 12-15-2004 02:27 PM
Cant start x-windows markmh Linux - Hardware 3 12-02-2004 05:18 PM
windows not start proul Linux - Newbie 9 06-26-2004 05:13 PM
x windows won't start RonRussell Linux - General 6 06-15-2003 10:42 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:57 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration