LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   Where is my ISA Tulip module and ETH0 device under Slackware 14.0? (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/where-is-my-isa-tulip-module-and-eth0-device-under-slackware-14-0-a-4175449379/)

Yaakov Ben-Avraham 02-10-2013 02:50 AM

Where is my ISA Tulip module and ETH0 device under Slackware 14.0?
 
Slackware 13.37 recognized my "Tulip" ISA card by default and showed
it in the list of

# less /proc/modules

Slackware 14.0 does NOT seem to recognize my "Tulip" ISA card, and
the list of modules in

# less /proc/modules

is empty !

Slackware 13.37 shows an "eth0" device when I do an

# ifconfig

Slackware 14.0 only shows the "lo" device when I do

# ifconfig

Help !!!

wildwizard 02-10-2013 03:57 AM

Have you tried "modprobe tulip" to see if that brings up your network card?

Assuming that tulip is the correct driver but you can get the driver name from your 13.37 setup to make sure.

If that makes it work then you can uncomment it from /etc/rc.d/rc.modules so that it works every time.

volkerdi 02-10-2013 04:04 AM

I'm guessing you don't have any modules installed for your kernel.

Yaakov Ben-Avraham 02-10-2013 10:04 PM

Yes, it seems I cannot install FUSE

# cd /etc/rc.d
eyes:/etc/rc.d# ./rc.fuse
Loading fuse module failed !

I am running the HUGE.S kernel, the HUGEMAP.S kernel hangs
under Slackware 14.0, and not under Slackware 13.37
The FUSE module works under Slackware 13.37


All times are GMT -5. The time now is 09:26 AM.