LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-23-2010, 10:17 AM   #1
yuchankit
Member
 
Registered: Apr 2008
Distribution: Slackware 13.1 ,slackware-current
Posts: 143

Rep: Reputation: 22
vmware player problem with slackware current(kernel 2.6.32.7)


vmware player(3.0.1) was installed without problem.I just ran the downloaded binary from VMware.

1.I created a VM (OS Win 7)
2.Then I ran the installation image to install win 7.

The problem came when when it stucked at "Completing installation" process.If I didn't gain back my input control,my system is rendered useless and the only thing I can do is to press power button.

Any ideas on this problem.Thanks..

Update:I forgot to acknowledge that I'm trying to install my Win 7 on a NTFS partition.During the installation,the process ntfs-3g took nearly half my CPU power.I will update more.

Last edited by yuchankit; 04-23-2010 at 12:55 PM.
 
Old 04-24-2010, 01:13 AM   #2
willysr
Senior Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Jogja, Indonesia
Distribution: Slackware-Current
Posts: 2,493

Rep: Reputation: 403Reputation: 403Reputation: 403Reputation: 403Reputation: 403
I had the same problem when using NTFS partition to save the image. Try to use Linux partition to save the image or else the problem will arise again.

On my system, it took 99% of the CPU power, causing my desktop to stuck
 
Old 04-24-2010, 06:31 AM   #3
yuchankit
Member
 
Registered: Apr 2008
Distribution: Slackware 13.1 ,slackware-current
Posts: 143

Original Poster
Rep: Reputation: 22
I think I will allocate 20G ext3 partition to save my win7 image.

ntfs-3g doesn't play problems though with VirtualBox.But sadly VirtualBox doesn't suppport Aero.
 
Old 04-25-2010, 09:17 PM   #4
yuchankit
Member
 
Registered: Apr 2008
Distribution: Slackware 13.1 ,slackware-current
Posts: 143

Original Poster
Rep: Reputation: 22
My Win7 installed without problems but I can't enable Aero.

What's the minimum requirement on host side to enable Aero in Win7?My GPU is Intel X4500HD.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slackware current, kernel 2.6.32.7, cpu fan problem giberg Slackware 9 02-19-2010 03:36 PM
Slackware -current w/ 2.6.27.5 kernel + VMware-server 1.0.7 niels.horn Slackware 0 11-09-2008 09:09 AM
VMWare Player Install on Slackware 12.0 perry Slackware 23 11-04-2007 12:32 PM
vmware and other modules compiled based on current kernel kpachopoulos Linux - General 2 06-24-2007 10:37 AM
VMWare on Slackware Current: massive display corruption senorsnor Slackware 4 02-24-2005 12:30 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:24 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration