LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-06-2004, 05:18 AM   #1
robtheJobNorflk
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Distribution: Slackware 10.0
Posts: 28

Rep: Reputation: 15
Virtual consoles just pixelated colors?


I have slackware 9.1 with some current packages installed. I used to be able to switch to a virtual terminal using CTRL + ALT + F5, now all I get is a line of multi-coloured pixels, which changes when I try to switch to another virtual terminal....

Any Ideas? I think this may be related to me putting Dropline Gnome on, then using the installer to remove, which seemed to remove like half of the packages on my computer...

Rob
 
Old 04-06-2004, 08:50 AM   #2
moonloader
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: linuxquestions.org
Distribution: Linux and BSD
Posts: 229

Rep: Reputation: 30
if you have installed nvidia graphics driver,then it makes it.if you don't need to load in boot,you can disable it in /etc/X11/XF86Config and find line "nvidia" make it to > "nv" after next reboot it will take effect.you can fix back laters.I have installed nvidia too,but I disabled it in boot loading,because it doesn't let you see kernel messages or when you do CTRL+ALT+F12,F1,F5
 
Old 04-06-2004, 04:11 PM   #3
gnashley
Amigo developer
 
Registered: Dec 2003
Location: Germany
Distribution: Slackware
Posts: 4,750

Rep: Reputation: 462Reputation: 462Reputation: 462Reputation: 462Reputation: 462
CTRL +ALT+ F6 is the terminal that works
 
Old 04-08-2004, 06:14 AM   #4
robtheJobNorflk
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Distribution: Slackware 10.0
Posts: 28

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I have the Nvidia drivers installed, does a newer version of the drivers sort this problem out?

So it is nothing todo with just having something missing?

CTRL + ALT + F6 still just has pixels....
 
Old 04-08-2004, 06:41 AM   #5
moonloader
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: linuxquestions.org
Distribution: Linux and BSD
Posts: 229

Rep: Reputation: 30
I think all nvidia users or who has installed nvidia have the the same issue.who knows newer version can fix the issue.let's wait.but I have disabled loading in boot anyway it is installed
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
virtual consoles pesachzon Linux - Software 1 05-15-2005 05:09 PM
can't see virtual consoles from/after X session cyberphiliac Linux - Newbie 2 04-06-2005 04:49 PM
black and white console colors | all consoles lnaia Linux - Newbie 3 03-13-2005 06:57 AM
runlevel 4 and virtual consoles stevenhasty Slackware 16 08-06-2003 08:20 PM
virtual consoles naflan Slackware 1 08-02-2003 12:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:14 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration