LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-18-2005, 05:28 PM   #1
superdude_876
Member
 
Registered: Jan 2005
Location: Canada
Distribution: SuSE 10.0
Posts: 55

Rep: Reputation: 15
Question USB Thumb Drive


I recently got Slackware going and with a little work was able to figure out how to put my flashdrive in the fstab. It worked great for about 2 days and now it says it no longer exists so I went to the /dev folder and checked and sda1 was no longer there. I thought perhaps if I just linked the fstab to sda2 that it might work but alas, nothing. Any ideas would be appreciated
 
Old 10-18-2005, 07:28 PM   #2
killerbob
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: Ottawa, ON
Distribution: Slackware
Posts: 662

Rep: Reputation: 30
Could you post the contents of /proc/bus/usb/devices please?

My guess is that the device isn't being detected by your system at all any more. You should see something with the contents "Driver=usb-storage". If you don't see that, then the flash key hasn't been seen by the system.

Best bet is to first unplug and reconnect the device. If that hasn't detected it, reboot. If that hasn't detected it, check to make sure that hotplug is still running. Failing that, could you let us know what happened so we can continue?


And a few simple questions that may allow us to skip the process: Have you recently upgraded/installed/uninstalled *anything*? Has *anything* changed in your system since the last time it worked? If so, then that's probably what caused the problem.
 
Old 10-18-2005, 07:42 PM   #3
superdude_876
Member
 
Registered: Jan 2005
Location: Canada
Distribution: SuSE 10.0
Posts: 55

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Thanks for the help. I had forgot that I recently updated some stuff so I reverted that and the problem corrected itself.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
USB thumb drive detected by usb but not by scsi ashlock Linux - Hardware 6 06-02-2005 02:58 PM
USB Thumb Drive WolfCub Linux - Hardware 18 03-01-2005 09:06 AM
Usb Thumb Drive Crippledzero Linux - Hardware 1 10-07-2004 09:29 PM
USB drive using different partitions (usb key thumb drive) Arodef Linux - Hardware 0 08-04-2004 06:36 PM
USB thumb drive works great, but I still can't get my USB mouse to work. blk96gt Slackware 8 06-22-2004 01:52 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:51 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration