LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 09-30-2012, 12:08 AM   #1
morrgp
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2010
Location: Adrian, MI USA
Distribution: Slackware64
Posts: 13

Rep: Reputation: 0
Unhappy Upgraded to slackware64 v14. lost all of my e-mail


I just upgraded to version 14 from 13.37 (64 bit). Now all of my old e-mail (KMail) seems to have been deleted. Am I looking for it in the wrong place or did the upgrade kill it off? The new version of KMail can not find it. Thanks.
 
Old 09-30-2012, 12:33 AM   #2
morrgp
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2010
Location: Adrian, MI USA
Distribution: Slackware64
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: 0
OK. I found my e-mail in /home/.kde/share/apps/kmail. How do I get the newer version of KMail to find it?
 
Old 09-30-2012, 12:41 AM   #3
TobiSGD
Moderator
 
Registered: Dec 2009
Location: Hanover, Germany
Distribution: Gentoo
Posts: 15,366
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981
have you tried to import it to kmail using the Import option in the file menu?
 
1 members found this post helpful.
Old 09-30-2012, 01:03 AM   #4
morrgp
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2010
Location: Adrian, MI USA
Distribution: Slackware64
Posts: 13

Original Poster
Rep: Reputation: 0
solved

That was easy. Thanks.
 
Old 09-30-2012, 06:53 AM   #5
TobiSGD
Moderator
 
Registered: Dec 2009
Location: Hanover, Germany
Distribution: Gentoo
Posts: 15,366
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981Reputation: 3981
If that has worked please mark this thread as solved using the thread tools at the top of the thread.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgraded To KDE 4.1...and lost some sound? 27thSunshine Slackware 5 01-04-2009 01:38 PM
upgraded to 10.2, lost alt+f2 google01103 Suse/Novell 1 12-09-2006 08:41 PM
Upgraded to KDE 3.5 and lost my chameleon smiley_lauf Suse/Novell 7 01-15-2006 03:51 PM
Upgraded to mandrake 10.2 and lost my sound GNUROCKS Linux - Hardware 1 06-10-2005 11:29 AM
upgraded to xfree86 4.3 and lost my GUI!! kinghari Linux - Newbie 5 10-25-2003 10:35 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:08 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration