LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-21-2004, 10:45 AM   #1
kersten78
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: Minneapolis, MN
Distribution: Slackware, Debian, Gentoo, openSuSE
Posts: 357

Rep: Reputation: 30
upgraded to 2.6.9, "less" command no longer works


Hello everybody.
I just upgraded to 2.6.9 and I'm having a few strange problems. Most of them I can solve, (like the permissions of the /dev directory, etc), but this one has me stumped. My "less" command has lost it's functionality. It's still there, happy as can be in /usr/bin, so I'm not getting any errors. I just get no output. I could just use "more", except for the fact that abcde uses the "less" command to display cddb entries when it finds more than one.

Anyone heard of anything like this?
 
Old 10-21-2004, 10:59 AM   #2
dhave
Member
 
Registered: Oct 2004
Location: still outside the Matrix
Distribution: Arch, formerly Gentoo and Slackware
Posts: 438

Rep: Reputation: 31
It's not related to the udev problem, is it?

See http://www.linuxquestions.org/questi...hreadid=245456 .

I have no idea myself, but maybe it's worth checking out.
 
Old 10-21-2004, 06:45 PM   #3
kersten78
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: Minneapolis, MN
Distribution: Slackware, Debian, Gentoo, openSuSE
Posts: 357

Original Poster
Rep: Reputation: 30
clawhead, thanks--worked like a charm. I also made a note of it in your linked thread in case anyone else runs into the same problem.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shell Script: Find "Word" Run "Command" granatica Linux - Software 5 07-25-2007 07:42 AM
no "cd" command present yet works Xris718 Linux - General 3 05-24-2005 02:54 PM
Tiny Sofa 2.0 - I thought "halt", "reboot" were only root command ?? sorcerer Linux - Distributions 1 08-21-2004 03:28 PM
upgraded gnome on slackware 9.1 and it no longer works... mrvikki Slackware 4 08-13-2004 01:46 AM
Upgraded Kernel 2 2.6.3 But mouse no longer works :( londonboi Debian 2 03-15-2004 07:56 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:43 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration