LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 07-04-2012, 04:14 PM   #1
em21701
Member
 
Registered: Feb 2008
Location: Rhode Island, USA
Distribution: Slackware12.2 & Slackware64-13
Posts: 247

Rep: Reputation: 40
update to -current broke wicd and pidgin fonts (perhaps others as well)


I upgraded to -current today (7/4) in the process I had a problem with libffi. X was looking for libffi.so.4 and -current has libffi.so.6. I created a symlink to .6 from .4 and X seems happy now.

I am not getting all boxes for text on wicd and pidgin suggesting a font was removed that is needed. I did run slackpkg clean-system for the first time in a long time. I did not upgrade the packages that are dependencies for gimp2.8 as they are all higher then the stock packages other than that all packages are stock -current. Any thoughts on what I need to fix here?

Thanks in advance,
Eric
 
Old 07-04-2012, 04:36 PM   #2
em21701
Member
 
Registered: Feb 2008
Location: Rhode Island, USA
Distribution: Slackware12.2 & Slackware64-13
Posts: 247

Original Poster
Rep: Reputation: 40
I forgot that during the upgrade process I accidentally skipped the .new configuration files. Although none of them were for wicd or pidgin after going back and updating them the problem has gone away. There must have been a new config file for a common dependency.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] wicd broken after latest -current upgrade the_penguinator Slackware 2 06-29-2012 02:29 PM
[SOLVED] Fonts Issue after Current Update on 20101114 Jack128 Slackware 9 02-11-2011 10:20 AM
[SOLVED] nov.16 -current update broke cryptsetup danielldaniell Slackware 3 11-17-2010 02:03 PM
Pidgin Error After Updating to -Current willysr Slackware 0 04-10-2008 11:16 AM
Xorg broke after update to current coffeedemon Slackware 1 11-10-2004 01:07 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:32 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration