LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 02-05-2007, 11:16 AM   #1
terosaur
Member
 
Registered: Mar 2003
Distribution: Slackware 12.0
Posts: 79

Rep: Reputation: 15
Unresolved Symbols Kernel Modules Athlon Optimized


Hello,

Whenever I re-compile a 2.4.33.3 Kernel and change the Processor Optimization to Athlon (from the default of i486), upon reboot, I get unresolved symbols for modprobbe'd modules regarding _mmx_memcpy.

Now here is what I suspect I am doing wrong. When those modules are compiled, they are using my GCC compile configuration which is probably i486 as well correct? Should I be telling it to use athlonxp when I compile those modules?

Please and thanks!
 
Old 02-05-2007, 12:53 PM   #2
terosaur
Member
 
Registered: Mar 2003
Distribution: Slackware 12.0
Posts: 79

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Anyone? I've googled and I can't find a definite answer to this. What is the proper way to re-compile when you change process architectures? Am I missing something? I can't be the only one to encounter this on Slackware.

(Slackware 11.0)
 
Old 02-05-2007, 07:46 PM   #3
H_TeXMeX_H
Guru
 
Registered: Oct 2005
Location: $RANDOM
Distribution: slackware64
Posts: 12,928
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269Reputation: 1269
If you really want an answer ... I don't know. But, do try what you suggested ... it might just work.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unresolved symbols while trying to load modules g.ramkumar Linux - Newbie 1 11-24-2004 02:38 PM
Unresolved Symbols in /lib/modules/... dragonlook Slackware 2 05-12-2004 02:28 AM
Unresolved symbols in /lib/modules Kilahchris Linux - Newbie 3 05-10-2004 04:21 AM
loadable modules help -- unresolved symbols dklaming Linux - Newbie 1 04-30-2004 03:06 PM
NFS as modules - unresolved symbols nedo Linux - Software 0 03-21-2001 03:11 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:04 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration