LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-15-2002, 09:54 AM   #1
front
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2002
Posts: 4

Rep: Reputation: 0
Question Trouble with Mozilla in Fluxbox.


Hi!

I have installed mozilla from the package that's on the slackware 8.1 cd. It seams like the installation works fine, but when I run mozilla in fluxbox nothing happens... I dont even get a error message.
Could it be fluxbox that causing the error or am I missing some lib that must be installed to run mozilla?
 
Old 07-15-2002, 09:59 AM   #2
CARTMAN
Member
 
Registered: Feb 2002
Location: Turkiye
Distribution: Pardus
Posts: 147

Rep: Reputation: 15
Run from terminal and check any error message that may be helpful.
 
Old 07-15-2002, 10:20 AM   #3
front
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2002
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I dont get any error message then either... its like I run a command that do nothing.
 
Old 07-15-2002, 10:22 AM   #4
Thymox
Senior Member
 
Registered: Apr 2001
Location: Cornwall, England.
Distribution: Debian + Ubuntu
Posts: 4,345

Rep: Reputation: 57
Are you certain that the package was installed properly? Try unpacking it again. I would have thought that if there was something missing, or something causing a problem, then there would be some sort of error.
 
Old 07-15-2002, 10:29 AM   #5
front
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2002
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Well, I have tried to install the package a couple of times with both pkgtool and installpkg and none of the programs give me any error messages.
Should I try to compile mozilla on my own?
 
Old 07-15-2002, 12:45 PM   #6
front
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2002
Posts: 4

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Woho!
I ran the command "mozilla -makeitwork", and got a error message that told me to install a glib-package. After installing that mozilla works!

Thx for helping me.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fluxbox 0.9.4: trouble with key-bindings...? apeekaboo Linux - Software 7 02-05-2004 04:45 PM
Fluxbox - mozilla resizing window freaks out cozye Linux - General 2 12-28-2003 12:01 PM
add mozilla to fluxbox arktype Linux - Newbie 2 10-29-2003 10:37 PM
Fluxbox and gtk trouble s_nic Linux - Newbie 1 08-22-2003 02:11 AM
fluxbox: configure charset with mozilla ? nautilus_1987 Linux - General 3 09-06-2002 03:17 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:49 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration