LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-08-2009, 12:45 PM   #1
grissiom
Member
 
Registered: Apr 2008
Location: China, Beijing
Distribution: Slackware
Posts: 423

Rep: Reputation: 45
Threatening message when starting arora


When I start arora-0.10.1, a message jump out in terminal:

QString::arg: Argument missing: unable to parse simbol "res_nclose" in res_nclose:resolv, (/lib64/libresolv.so.2: undefined symbol: res_nclose)

but arora just show up "as well"...

does anyone have the same problem as me? Is it a bug in slackware64 or arora?(haven't try it in 32-bit system yet)
 
Old 10-08-2009, 01:00 PM   #2
larryhaja
Member
 
Registered: Jul 2008
Distribution: Slackware 13.1
Posts: 293

Rep: Reputation: 76
I'm running the same version of arora on my system and I don't see any problems with it on Slackware 13.0 32 bit.
 
Old 10-09-2009, 12:40 PM   #3
grissiom
Member
 
Registered: Apr 2008
Location: China, Beijing
Distribution: Slackware
Posts: 423

Original Poster
Rep: Reputation: 45
Can you attach the output of
Code:
objdump -t /lib64/librt-2.9.so | grep res_nclose
?
 
Old 10-09-2009, 01:41 PM   #4
larryhaja
Member
 
Registered: Jul 2008
Distribution: Slackware 13.1
Posts: 293

Rep: Reputation: 76
Quote:
Originally Posted by grissiom View Post
Can you attach the output of
Code:
objdump -t /lib64/librt-2.9.so | grep res_nclose
?
Running
Code:
# objdump -t /lib/librt-2.9.so | grep res_nclose
returned nothing except back to the command prompt.
 
Old 10-10-2009, 06:09 AM   #5
grissiom
Member
 
Registered: Apr 2008
Location: China, Beijing
Distribution: Slackware
Posts: 423

Original Poster
Rep: Reputation: 45
Sorry, I have a typo in the last post... The command should be:
Code:
objdump -t /lib/libresolv.so.2 | grep res_nclose
 
Old 10-10-2009, 10:58 AM   #6
larryhaja
Member
 
Registered: Jul 2008
Distribution: Slackware 13.1
Posts: 293

Rep: Reputation: 76
Same result as before.
 
Old 10-11-2009, 01:11 AM   #7
grissiom
Member
 
Registered: Apr 2008
Location: China, Beijing
Distribution: Slackware
Posts: 423

Original Poster
Rep: Reputation: 45
Thanks. It may be a bug of arora itself.
 
Old 10-11-2009, 01:14 AM   #8
sahko
Senior Member
 
Registered: Sep 2008
Distribution: Slackware
Posts: 1,041

Rep: Reputation: Disabled
Are you using -current or 13.0 ? I ask because the QT version in -current fixes some issues with arora.
Maybe it fixes this one too.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LXer: Arora Is an Open-Source Browser with Out-of-the-Box Ad Blocking LXer Syndicated Linux News 0 10-07-2009 09:00 AM
LXer: Lightweight Arora web browser turns 0.10.0 LXer Syndicated Linux News 0 10-06-2009 12:50 AM
error message when starting or exiting seaelf Slackware 3 02-15-2009 05:46 PM
Error message when starting synaptic riba43 Suse/Novell 1 09-19-2006 12:06 PM
Error message when starting aclarion Fedora 1 08-06-2004 11:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:17 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration