LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-03-2005, 01:49 AM   #1
vdemuth
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: West Midlands, UK
Distribution: Slackware 14 (Server),Suse 13.1 (Desktop),, Mepis on the wifes lappy
Posts: 768

Rep: Reputation: 92
Strange problem with Kmail and NFS


When using Kmail from my laptop via my wireless network, occassionaly messages are 'dissappearing'
What I mean by that is, when I have retrieved my mail from my ISPs servers, they show up withing the recieved mail pane in Kmail. But when I click on them to read, they dissappear, and in the message pane they simply show the following:

Subject= no subject, Sender= unknown and date= unknown.

Wierd thing is, if I then go to main PC and look then they show up fine.

There does not seem to be any pattern to this behaviour, as sometimes it doesn't happen at all for days, then all of a sudden it will happen.

Anyone else come across this, and if so, did you manage to cure it.

TIA
 
Old 04-04-2005, 01:33 PM   #2
vdemuth
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: West Midlands, UK
Distribution: Slackware 14 (Server),Suse 13.1 (Desktop),, Mepis on the wifes lappy
Posts: 768

Original Poster
Rep: Reputation: 92
Ok, heres the update and fix.
It seems that because my UID on my main PC is 501, and on my laptop is 1000, then some conflict arises when trying to view mail retrieved from one box, then read from the other.
The answer, to create a group called mail and add bot boxes as members of that group.
Problem solved.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NFS client = Linux, NFS server = Mac OS X Tiger --> Hell of a problem make Linux - Networking 9 03-10-2006 05:16 AM
strange thing with nfs egag Slackware 13 07-13-2005 01:03 PM
FC1, FC2, RH7.3 NFS strange slowdown jmoody Linux - Networking 1 10-08-2004 10:03 AM
Strange KMail error Cichlid Linux - Software 1 01-04-2004 08:31 PM
Strange problem, both samba and NFS gwroy20 Linux - Networking 15 05-27-2003 04:24 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:57 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration