LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-18-2005, 11:29 AM   #1
bato
Member
 
Registered: Nov 2004
Distribution: Slackware 10.2
Posts: 32

Rep: Reputation: 15
Strange problem or bug


Hi.I have just compiled kernel 2.6.10 on Slackware 10.In the previews version of the kernel I have got I had compiled apache 1.3.33 with mod_ssl and it works fine.But since I have the kernel 2.6.10 cannot run apachectl startssl command because I got this error Apache:mod_ssl:error:Private key not found.
**Stopped**.But the private key is there.In 2.4.26 kernel I have no problem.Any suggestions?Any help will be usefull.
 
Old 02-18-2005, 12:54 PM   #2
keefaz
Senior Member
 
Registered: Mar 2004
Distribution: Slackware
Posts: 4,578

Rep: Reputation: 127Reputation: 127
I would generate 2 keys, one in 2.4 running and one in 2.6, then I would test in 2.4 kernel, if apachectl startssl works with both keys. Or just do a diff, to see
 
Old 02-18-2005, 01:00 PM   #3
bato
Member
 
Registered: Nov 2004
Distribution: Slackware 10.2
Posts: 32

Original Poster
Rep: Reputation: 15
re

The problem is that I cannot execute make certificate on 2.6.10 kernel.It returns me a openssl error.
 
Old 02-18-2005, 01:56 PM   #4
keefaz
Senior Member
 
Registered: Mar 2004
Distribution: Slackware
Posts: 4,578

Rep: Reputation: 127Reputation: 127
And what is the openssl error ?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
strange mouse bug encountered in slackware 10.1 terminal salviadud Linux - Newbie 3 03-14-2005 11:18 PM
Ati fglrx driver... strange bug kule Slackware 8 03-08-2005 02:49 PM
KDE: A strange bug (SuSE 9.1) SuSExplorer Suse/Novell 4 12-31-2004 10:25 PM
strange, strange alsa problem: sound is grainy/pixellated? fenderman11111 Linux - Software 1 11-01-2004 05:16 PM
Extremely strange bug in gcc/g++ Maidros Linux - Software 3 05-08-2004 06:28 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:47 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration