LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-01-2004, 05:24 PM   #1
Squall
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: The land of the free and the home of the brave
Distribution: Slack 10
Posts: 239

Rep: Reputation: 30
starting X server?


edit: same problem wrong reason. Read my next post on this thread.

Last edited by Squall; 04-01-2004 at 08:03 PM.
 
Old 04-01-2004, 06:50 PM   #2
brm
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2004
Posts: 18

Rep: Reputation: 0
What kind of problem do you have with fluxbox? Any error message?

If you want to make another wm your default wm (started with starx), go to /etc/X11/xinit. In your case there shold be softlink named xinitrc to xinitrc.fluxbox. Just remove this softlink and create another softlink to xinitrc.<some_wm>.

brm
 
Old 04-01-2004, 07:23 PM   #3
Thrasher
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: Riverside, CA
Distribution: Slackware/RedHat
Posts: 79

Rep: Reputation: 15
make sure that fluxbox will work first.

startx /usr/X11R6/bin/fluxbox

if that starts it, revert to reply #1
 
Old 04-01-2004, 08:03 PM   #4
Squall
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: The land of the free and the home of the brave
Distribution: Slack 10
Posts: 239

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Upon further investigation, I found out that fluxbox has nothign to with it. X can't be displayed, but it is still running as a process under ps -A . I think that X is starting at an incompatible monitor resolution, how would I change the resolution in which x starts?
 
Old 04-01-2004, 10:23 PM   #5
snocked
Member
 
Registered: Dec 2002
Location: St. Louis, MO
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 482

Rep: Reputation: 30
xf86config and reselect another resoultion or manually edit /etc/X11/XF86Config
 
Old 04-02-2004, 11:12 AM   #6
Squall
Member
 
Registered: Jan 2004
Location: The land of the free and the home of the brave
Distribution: Slack 10
Posts: 239

Original Poster
Rep: Reputation: 30
It might not even be my resolution, the screen just blanks. There was a similar post so I'll check that one too.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
starting xprogram without starting X server. bruse Linux - Newbie 9 04-26-2005 08:05 PM
X server don't starting. poisoner Slackware 4 07-11-2004 12:57 PM
Starting a server... CrAzY G Linux - General 7 04-13-2004 03:02 PM
MySQL server not starting bige Linux - Software 5 07-02-2003 07:19 PM
X server not starting manthram Linux - General 1 06-28-2002 04:43 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:53 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration