LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 10-06-2013, 07:14 PM   #1
grothen
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2013
Posts: 23

Rep: Reputation: Disabled
Sopcast error


hi,

I'm using Slackware64-current multilib (full fresh install - except kde - following alienbob instructions).

I installed sopcast and sopcast-player 0.8.5 using the slackbuilds for 14.0.

When I open a stream everything seems to work ok but even with high values of buffering the streams chokes. I tried using sopcast + vlc (2.1 from alienbob) and the same problem persists. This happens also with 14.0.

The chokes coincide with some errors in terminal like:

Quote:
[0x7f1dd4004ec8] main input error: ES_OUT_SET_(GROUP_)PCR is called too late (pts_delay increased to 1611 ms)
[0x7f1dd4004ec8] main input error: ES_OUT_RESET_PCR called
[h264 @ 0x7f1dc4cf6dc0] reference picture missing during reorder
[h264 @ 0x7f1dc4cf6dc0] reference picture missing during reorder
[h264 @ 0x7f1dc4cf6dc0] reference picture missing during reorder
[h264 @ 0x7f1dc4cf6dc0] reference picture missing during reorder
[h264 @ 0x7f1dc4cf6dc0] Missing reference picture, default is 0
[h264 @ 0x7f1dc4cf6dc0] decode_slice_header error
[h264 @ 0x7f1dc4cf7220] mmco: unref short failure
[h264 @ 0x7f1dc4cf7220] mmco: unref short failure
[h264 @ 0x7f1dc4cf7220] reference picture missing during reorder
[h264 @ 0x7f1dc4cf7220] reference picture missing during reorder
[h264 @ 0x7f1dc4cf7220] Missing reference picture, default is 65524
[h264 @ 0x7f1dc4cf7220] Missing reference picture, default is 65524
[h264 @ 0x7f1dc4d65500] reference picture missing during reorder
[h264 @ 0x7f1dc4d65500] Missing reference picture, default is 65526
[h264 @ 0x7f1dc4dd37e0] mmco: unref short failure
[h264 @ 0x7f1dc4dd37e0] mmco: unref short failure
any help?

edit: maybe this is related with http://www.linuxquestions.org/questi...ck-4175479311/ ?

Last edited by grothen; 10-06-2013 at 09:29 PM.
 
Old 10-11-2013, 04:30 PM   #2
grothen
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2013
Posts: 23

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Solved!!! solution: downgrade vlc to version 2.0.8
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with sopcast codeman1234 Linux - Software 8 10-30-2010 12:56 PM
problem with sopcast codeman1234 Linux - Software 1 10-08-2010 07:53 AM
The sopcast can't work rightly!!! navy319510 Linux - Software 3 12-17-2007 06:07 AM
Sopcast running on Linux fedemw Linux - Software 0 09-01-2006 08:07 AM
Sopcast and Fedora Core 4 thanquol Fedora 0 02-06-2006 06:46 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:27 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration