LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   Slight Screen Repaint Problems (Using Slackware 10.2) (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/slight-screen-repaint-problems-using-slackware-10-2-a-480129/)

byte weaver 09-03-2006 07:21 PM

Slight Screen Repaint Problems (Using Slackware 10.2)
 
I recently installed Slackware 10.2 from scratch, installed the current NVidia driver (GeForce 5600 FX), and had some slight screen repaint problems in X Windows, in all applications. I made a 2.6.16 kernel, installed it, and with that, the repaint problems seem to be limited only to KDE apps.

Any idea what that could be? Compiler? Kernel? KDE?

(I also have a compiler question that I'll post separately)

byte weaver 09-04-2006 06:44 PM

I apparently solved the problem now by migrating to KDE 3.5.4, which also involved migrating some of the GTK/GNOME base packages (like Cairo) to a more recent version. Also, I used GCC 4.1.1 to compile the GTK/GNOME parts and the kernel 2.6.16 (and in turn, the NVidia driver).

byte weaver 09-05-2006 05:14 AM

Nope, the problem is still there. Could this be some AGP issue?

During boot, the kernel says it cannot find the agpart module, but later on, agpart initializes itself. All is looking fine in X.org log and xvinfo.

Or is it just a bug in the KDE terminal emulator? That's where it happens. But it looks like some hardware issue, a strange line of pixels, changing, at the bottom of the window.

Do I still have to disable the GLX module in xorg.conf?


All times are GMT -5. The time now is 10:43 PM.