LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   slapt-get: Can't connect to software.jaos.org (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/slapt-get-cant-connect-to-software-jaos-org-408284/)

hussar 01-26-2006 12:57 PM

slapt-get: Can't connect to software.jaos.org
 
Has anyone else experienced problems lately connecting to software.jaos.org. I can ping it, but when I try slapt-get --update or try to browse http://software.jaos.org my connection times out.

I was thinking that it might be my machine, but I have tried to load the page on my slack box, my Win2K box, and my OpenBSD box without success.

Anyone else having problems, or should I keep looking for the problem here?

ingvildr 01-26-2006 12:59 PM

the site is down for me aswell

hussar 01-26-2006 02:06 PM

Well, that's good news and bad news. I'm glad my system's not on the fritz, but I wonder why the site's down and when it'll be back up again.

jaos 01-26-2006 02:46 PM

Quote:

Originally Posted by hussar
Has anyone else experienced problems lately connecting to software.jaos.org. I can ping it, but when I try slapt-get --update or try to browse http://software.jaos.org my connection times out.

I was thinking that it might be my machine, but I have tried to load the page on my slack box, my Win2K box, and my OpenBSD box without success.

Anyone else having problems, or should I keep looking for the problem here?

I recently moved to a new area and the service provider is in the process of moving the connectivity to a business address space that does not block incoming HTTP requests. I expect connectivity to resume this weekend or by early next week at the latest.


take care,
jason

hussar 01-26-2006 03:24 PM

Jason, that's great to hear. Slapt-get is a very useful tool, and I use it to check regularly for updates and software I need, so I was getting a little worried when I couldn't connect. ;)

I've had some network weirdness here recently, so I wasn't sure the problem wasn't on my end.


All times are GMT -5. The time now is 08:23 AM.