LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 09-30-2012, 08:42 AM   #1
gargamel
Senior Member
 
Registered: May 2003
Distribution: Slackware, SLAX, OpenSuSE
Posts: 1,629

Rep: Reputation: 142Reputation: 142
Slackware64-14.0: No icons in Xfburn


Hi everyone,

I'd like to use Xfburn in Slackware64-14.0, but most of the icons within the application are missing. No such problem with any other program, so far.

I downloaded Xfburn from Robby Workman's repository, and it seems to run, just that I haven' tried to burn a CD with it, yet. But when the program is invoked, the main window opens and the settings dialog works.

However, most of the icons of the GUI frontend are missing, as well as in the tool bar on the top as well as in the area below "Welcome to Xfburn".

I am using the Faenza-Xfce/Greybird combination of themes and icons, and I have a .gtkrc-2.0 file with only a few lines of setting up the desktop icon view.

Does anyone else see this? Suggestions welcome!

Thanks

gargamel
 
Old 09-30-2012, 08:51 AM   #2
tuxbg
Member
 
Registered: Sep 2012
Location: Bulgaria,Varna
Distribution: Slackware64
Posts: 249

Rep: Reputation: Disabled
Do you have hicolor-icon-theme?I have a such problem with xfburn and i recompiled it
 
1 members found this post helpful.
Old 09-30-2012, 09:27 AM   #3
gargamel
Senior Member
 
Registered: May 2003
Distribution: Slackware, SLAX, OpenSuSE
Posts: 1,629

Original Poster
Rep: Reputation: 142Reputation: 142
Thanks, tuxbg, re-running the SlackBuild script did the trick, icons are back!

gargamel
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
xfburn do not work without hal? mlpa Slackware 1 03-26-2012 06:54 PM
[SOLVED] slackware64-current + xfce; icons and terminal issues lazardo Slackware 4 02-26-2011 02:06 AM
xfburn keeps crashing richard.donavan Linux - Software 1 11-27-2009 05:57 PM
[SOLVED] xfburn keeps crashing on slackware 13 64 hoodooman Slackware 2 11-13-2009 01:55 PM
XFburn - slow start when burning audio cd samac Slackware 2 09-28-2009 06:01 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:24 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration