LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-30-2003, 05:14 PM   #1
Epimetreus
LQ Newbie
 
Registered: May 2003
Posts: 22

Rep: Reputation: 15
Slackware problems - nVidia drivers and LAN card not working


Folks, I am running Slack 9 and when I try to install the latest nVidia drivers for the Geforce, I get the error that it can't find a precompiled module and needs the source code. No biggy, already installed it. Then while it's building it gives me an error that it can't find nvidia.o
I've looked in the /lib/modules/2.4.20/kernel/drivers/video and there is, in fact, not a single reference to Geforce or nVidia at all. This puzzles me, since I KNOW I've set xf86config to use the "nv" driver which, correct me if I am wrong, is an nVidia driver.
Also, I'm using a Linksys LNE100-TX LAN card, but when I try to get Slack to recognize it it says there's no card on the system. I know it's seated correctly, and it works with the tulip.o module, so what gives?
Anyway, any help is appreciated.
 
Old 05-30-2003, 07:58 PM   #2
snocked
Member
 
Registered: Dec 2002
Location: St. Louis, MO
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 482

Rep: Reputation: 30
The nv is a generic nvidia driver that comes with slack.
 
Old 05-31-2003, 03:16 AM   #3
arrruken
Member
 
Registered: Apr 2003
Distribution: gentoo
Posts: 238

Rep: Reputation: 30
with xfree86config, it already has geforce drivers, use those. i think its number 323 but just look.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nvidia graphics card drivers problems :( tomazN Linux - Hardware 3 07-08-2005 03:51 PM
Problems with Nvidia drivers in slackware.. VrilDox Slackware 7 10-02-2004 01:15 AM
Will I Have Problems Using Linksys EtherFast 10/100 LAN Card With Slackware 10.0? Christopher Linux - Hardware 1 07-20-2004 09:25 AM
network card stopped working after installing nvidia drivers? qmm Linux - Networking 1 02-29-2004 10:58 AM
Kernel 2.6.2 Linux NVIDIA hacked drivers (43.xx) Slackware 9.1 problems Dark Carnival Linux - Hardware 3 02-11-2004 02:04 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:09 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration