LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-14-2003, 07:29 AM   #1
xipxap
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Unhappy Slackware 9.1 and Apache bug?


Hi

Now, I just ve installed a new Slack 9.1. All running well than a "old" 9.0, except a httpd software. I try same httpd.conf than previous 9.0 but, just when rc.M try start it... I've the same response :

Apache could'nt be started

Anymore has been observed same trouble?.. it's a bug?... or a missconfiguration in the new version?

Thanks for your help.

 
Old 10-14-2003, 08:21 AM   #2
leash
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
cat [ not cut ] and paste

/var/log/apache/error.log here. We can heLp better with the Logfile
 
Old 10-14-2003, 10:57 AM   #3
xipxap
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
thank you

Thank you for your help... I have a new problem now...HI... Apache not can get my "hostname"..... brrrrrr

 
Old 10-14-2003, 11:09 AM   #4
xipxap
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Now httpd running OK. Missing change a default hostname and all running 100%. Thank you!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A serious bug in Slackware 10.2.0 JekBaskakov Slackware 10 11-29-2005 05:58 AM
New Bug On Slackware vanadzroci Linux - Security 2 08-06-2005 08:18 PM
Apache getenv bug? wu1821 Linux - General 1 06-29-2005 10:00 AM
how to submit a bug to slackware? denning Slackware 2 02-25-2005 07:19 AM
Help with Apache 2+ user cgi (is there a bug?) verbal Linux - Software 1 05-10-2004 04:56 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:30 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration