LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-26-2013, 02:47 PM   #1
coldbeer
Member
 
Registered: May 2006
Distribution: Slackware 14.1 + multilib
Posts: 109

Rep: Reputation: 21
Slackware 14-64 Apache AuthzLDAPAuthoritative Invalid Command.


Going from 13.37 64 with Ldap working fine to 14.0 64 I get:

Invalid command 'AuthzLDAPAuthoritative', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration.

I've uncommented every module in the httpd.conf file. Still the error on startup of apache.

This

Code:
<Location  "/adtest">
AuthzLDAPAuthoritative on
AuthType basic
AuthName "Enter your ID:"
AuthBasicProvider ldap
AuthLDAPURL "ldap://mydomain.net:3268/dc=mycompany,dc=net?sAMAccountName?sub?(&(objectCategory=*)(objectClass=user))"
Require valid-user
AuthLDAPBindDN 'bind account'
AuthLDAPBindPassword password
</Location>
I saw some discussion about a apache 2.4.3 bug where it needs to be compiled with certain options. Is this the issue? Can someone post the details w/regards to slackware 14.0 if this is the case?
 
Old 02-26-2013, 03:06 PM   #2
Mike_M
Member
 
Registered: Mar 2011
Location: California
Distribution: Slackware
Posts: 116

Rep: Reputation: 50
I don't know where you read this is a bug. There were some directive changes between httpd 2.2 and httpd 2.4, and the removal of AuthzLDAPAuthoritative was one of those changes.

You can read about it here: http://httpd.apache.org/docs/2.4/upg....html#run-time
 
Old 02-27-2013, 07:43 AM   #3
coldbeer
Member
 
Registered: May 2006
Distribution: Slackware 14.1 + multilib
Posts: 109

Original Poster
Rep: Reputation: 21
Smile

Oh, ok. I got caught on a detour on that one. Thanks for setting me on the right path.

Have a great day!

Last edited by coldbeer; 02-27-2013 at 08:08 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache: Invalid command 'SetEnvIfNoCase', grob115 Linux - Server 7 06-04-2011 10:50 AM
invalid command vodka33us Programming 10 01-25-2009 07:54 AM
Apache error - Invalid Command 'AddType'... humbletech99 Linux - Networking 0 11-28-2005 08:22 AM
Apache/tomcat/webapps: Invalid command 'WebAppDeploy' (and WebAppInfo) jeroenvrp Debian 2 10-18-2004 02:07 AM
apache SSI error with Invalid command 'AddOutputFilter' Moebius Linux - Software 2 10-15-2004 12:18 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:50 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration