LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-06-2010, 11:12 AM   #1
ajleary
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Location: North Stonington, CT USA
Distribution: Slackware
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Slackware 13 Boot DVD doesn't recognize Adaptec 2005S RAID5 array


I'm attempting to upgrade a server from Slackware 10.2 to Slackware 13.0. When I boot with the Slackware 13.0 Install DVD, fdisk will not recognize the RAID5 array; it complains about being unable to seek on /dev/sda.

The system is a SuperMicro motherboard with onboard SCSI and an Adaptec 2005S Zero-Channel-RAID card; it works fine in Slackware 10.2 using the dpt_i20 driver.

Anyone have any suggestions?

Thanks,

Andrew
 
Old 04-06-2010, 04:19 PM   #2
ajleary
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2005
Location: North Stonington, CT USA
Distribution: Slackware
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Update: I can access the RAID array using the i2o_block driver, but the setup program doesn't see the Linux partition on /dev/i2o/hda2. I have been able to mkswap /dev/i2o/hda5 & swapon /dev/i2o/hda5 without any errors, so swap shouldn't be an issue.

How can I get the setup program to allow installation on an i2o_block device?

Thanks,

Andrew
 
  


Reply

Tags
adaptec, raid, slackware


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing Slackware 13 x86_64 on a Adaptec AIC 9410 controlled RAID 10 array Equinoxe Slackware - Installation 6 06-28-2013 05:47 PM
can /boot be on a software RAID5 array? garydale Linux - Software 12 06-14-2008 09:54 AM
Raid5 array works but won't start on boot hazmatt20 Linux - Server 3 12-14-2007 02:28 AM
Removed RAID5 array and now no boot Child of Wonder Ubuntu 2 07-27-2007 10:58 PM
Want to move LVM installation to RAID5 array - how do I get it to boot? nethbar Linux - Software 0 05-29-2007 11:49 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:16 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration