LinuxQuestions.org
Visit the LQ Articles and Editorials section
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-20-2009, 11:11 PM   #1
slackass
Member
 
Registered: Apr 2006
Location: SE Texas
Distribution: Slack64-C ML
Posts: 885

Rep: Reputation: 78
Slack64-Current / NVIDIA Driver / possible bug?


Slack64-Current / NVIDIA Driver / possible bug?

This system:
AMD 2.7 dual core cranked up to 3.1
8 GB ram – 7.8 detected :-)
dual 22” monitors

When I install the x86_64-180.51 NVIDIA driver I get a garbled screen that cant be read. The “accept” and “ok' buttons are all out of place and the text is broken up and scattered.
The driver dose install easy enough by just 1st hitting the left arrow key and continuing to press enter after each time the bar goes to 100%. Afterwords you get back to console and just run:
nvidia-xconfig
and everything works perfect.

That was so much fun that I did my famous “hose&reload” to try it again.
Same thing all over again. Driver works great after you get it in.

Next I did another install on another partition to use for a package builder & tester system.
This time I used a driver that I've used several times on Slamd64 without any issues on this same box.
X86_64-180.44
Same results also with the older driver.

Tomorrow I'm guna stick it on another box with a single 19” monitor and an intel cpu that I haven't screwed with an see what happens.

I think this might be a little bug, but it aint a bad one because I'm able to get driver installed.

Anybody else have this happen?

BTW:
This is a FANTASTICALLY FABULOUS OS! I just love the speed!
Thanks Team Slack! & Thanks Eric!

Another BTW:
Lets not forget where the Slack Store is.
http://store.slackware.com/cgi-bin/s...9JDy:mv_pc=569

Last edited by slackass; 05-20-2009 at 11:29 PM. Reason: another ooops! yet another ooops!
 
Old 05-20-2009, 11:53 PM   #2
hemp4fuel
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: Topeka, KS
Distribution: Slackware
Posts: 192

Rep: Reputation: 45
It happened here too, so I used the command line version with 'sh NVIDIA-installer-xxx.run --ui=none'.
 
Old 05-21-2009, 12:02 AM   #3
slackass
Member
 
Registered: Apr 2006
Location: SE Texas
Distribution: Slack64-C ML
Posts: 885

Original Poster
Rep: Reputation: 78
Ok great!
I just learned something new.
Thanks!!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
kernel 2.6.24 in -current requires NVIDIA driver update TNWestTex Slackware 4 03-12-2008 02:04 PM
NVIDIA 9631 Driver won't install on -current 2.6.21.1 kernel TNWestTex Slackware 1 05-09-2007 01:22 PM
nvidia driver 'missing' after ~current and running sh NVIDIA soylentgreen Slackware 13 03-26-2007 09:17 PM
-current (march 19 '07) + NVIDIA driver. truthfatal Slackware 1 03-20-2007 08:01 AM
NVIDIA Driver Installation on Debian Current gibran Debian 31 08-18-2005 08:41 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:09 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration