LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 08-22-2005, 05:34 PM   #1
byondrch
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2004
Distribution: Slackware 10.0
Posts: 15

Rep: Reputation: 0
Slack 10.1 with 2.6.12 pcmcia issue


Having trouble with the new kernel. Going from 2.4.29 to 2.6.12. After compile and reboot, My pcmcia card manager says there are no sockets found. This is a Compaq evo1020v with a Orinoco gold 802.11b wireless card.
 
Old 08-22-2005, 06:19 PM   #2
Master Fox
Member
 
Registered: Aug 2004
Location: UK
Distribution: Arch (Duke / Desktop), FreeBSD 6.1 (Home-Dev server)
Posts: 131

Rep: Reputation: 15
when you compiled your kernel did you make sure you added pcmica support if you remake and try again but then again you may of compiled the kernel without support of wireless or capibtleby if you still get the problem and it worked before update to 2..6.10 using the second slackware disk (Seeing as it comes with all the modules etc..)
 
Old 08-23-2005, 08:16 PM   #3
EchO
Member
 
Registered: Jan 2002
Location: NY
Posts: 42

Rep: Reputation: 15
Re: Slack 10.1 with 2.6.12 pcmcia issue

Quote:
Originally posted by byondrch
Having trouble with the new kernel. Going from 2.4.29 to 2.6.12. After compile and reboot, My pcmcia card manager says there are no sockets found. This is a Compaq evo1020v with a Orinoco gold 802.11b wireless card.
make sure you have yenta socket support installed under pcmcia.
 
Old 08-23-2005, 08:21 PM   #4
noxious
Member
 
Registered: May 2004
Location: Ohio, USA
Distribution: LinuxMint Gloria, Ubuntu 9.10
Posts: 299

Rep: Reputation: 30
# PCCARD (PCMCIA/CardBus) support
#
CONFIG_PCCARD=m
CONFIG_PCMCIA_DEBUG=y
CONFIG_PCMCIA=m
CONFIG_CARDBUS=y

#
# PC-card bridges
#
CONFIG_YENTA=m
# CONFIG_PD6729 is not set
# CONFIG_I82092 is not set
# CONFIG_I82365 is not set
# CONFIG_TCIC is not set
CONFIG_PCMCIA_PROBE=y
CONFIG_PCCARD_NONSTATIC=m
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SLack Freeze on PCMCIA Helder Slackware 1 10-01-2005 10:21 AM
Slack 10.1 -- Mouse issue / X11 issue Pozican Linux - General 4 04-19-2005 04:44 AM
PCMCIA vs. CardBus on Slack 10.0 marales314 Linux - Laptop and Netbook 2 12-30-2004 01:28 PM
[cardbus/pcmcia] Hotplug issue BlackCell Linux - Laptop and Netbook 1 11-10-2003 01:37 PM
PCMCIA Shutdown Problem (Slack 9.0) honeybun Slackware 1 05-12-2003 04:37 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:10 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration