LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-02-2004, 10:33 AM   #1
Cyric
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: NC, USA
Distribution: Slackware 10
Posts: 109

Rep: Reputation: 15
reinstalling a package


Hello, I have a question. I have removed the blackbox-0.65.0 package so I could install the 0.70.0 beta version. However, I did not like it as much, so I removed it, but now I am having trouble reinstalling the 0.65.0 package, namely, where is it? I did an slocate for it, found it in removed_packages, but it cant install from that file, it isnt a .tgz file. I originally had blackbox installed from the install cd, do I have to run the repair disk to get it back, or is it hidden away somewhere on my computer? I tried just downloading it from the blackbox site, but it is in a .tar.gz file. I ran the configure for it, then the make, but the make failed.

Last edited by Cyric; 10-02-2004 at 10:35 AM.
 
Old 10-02-2004, 10:42 AM   #2
xushi
Senior Member
 
Registered: Jun 2003
Location: UK
Distribution: Gentoo
Posts: 1,288

Rep: Reputation: 45
http://slackware.com/pb/download.php...-0.65.0-i386-1
 
Old 10-02-2004, 11:05 AM   #3
Cyric
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: NC, USA
Distribution: Slackware 10
Posts: 109

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Thank you

Does anyone know any good sites for blackbox themes?

Last edited by Cyric; 10-02-2004 at 11:07 AM.
 
Old 10-02-2004, 11:42 AM   #4
xushi
Senior Member
 
Registered: Jun 2003
Location: UK
Distribution: Gentoo
Posts: 1,288

Rep: Reputation: 45
Here's one... but you can find many on google
http://www.deosil.com/doug/themes/
 
Old 10-02-2004, 12:01 PM   #5
Cyric
Member
 
Registered: Sep 2004
Location: NC, USA
Distribution: Slackware 10
Posts: 109

Original Poster
Rep: Reputation: 15
ok, I am having problems installing styles. I put the style in usr/X11R6/shared/blackbox/styles/ but it doesnt work. The background doesnt change, and the bars just turn to white blocks with no text, color, design, anything.....I have bb4win on my windows box, and I have never had this problem, only on this box(slackware).
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
message "Problem during installation: x package needed for (installed) x package frayed2 Linux - Newbie 1 04-24-2005 07:05 PM
Reinstalling LFS For Every New Package? g3neration Linux From Scratch 2 01-04-2005 02:51 AM
Is there any way to display the full name of package via dpkg -l <package pattern> ? davidas Debian 4 04-07-2004 10:00 PM
installing an unstable package from debian's online package archive ganninu Debian 13 11-07-2003 03:00 PM
Reinstalling Lilo using Knoppix CD without reinstalling Knoppix? squall14716 Linux - General 10 11-02-2003 09:46 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:44 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration