LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   problems with xfce4.1 on slack (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/problems-with-xfce4-1-on-slack-126426/)

hasan 12-16-2003 04:23 PM

problems with xfce4.1 on slack
 
hi

i got this problem the first time

i have slackware 9.1 .....

i have set the display resolution to 1024 X 768 @ 75hz

and it works fine in gnome/kde .. as i have specified

but when i log into xfce4.1 it reverts back to default like with large pixel resolution @ 60hz

and it looks ugly ............

then i fix it by running the gnome display resolution utility at the command prompt

but when i reboot the machine ... the xfce reverts back to the ugly resolution and refresh rate

i know i know ...... i have run xf86config and i have properly set up the video card driver and also the refresh rate of my moniter [ NEC MultiSync FE700+ horizotal synch @ 31-70 and vertical sync @ 55-120 ]

and ..... gnome is runs perfectly well ........ but i dont want to run gnome display properties utility each time i log into xfce

i neved had this problem with other distro or 2-3 times i installed the slack .... but this ....

any suggestions?

burnpile 12-16-2003 08:28 PM

How are you starting xfce? Sounds like you have 2 XF86Config files. In /etc/X11/ do you see XF86Config as well as XF86Config.4 ?

hasan 12-17-2003 02:03 PM

dont worry i fixed it.

actually i forgot to select the best max pixel for my moniter .. 1024 X 768

for 24 bit colors

thats why when i selected through gnome it stayed that way and xfce4 would defualt back to more than 1024*768 @ 60hz refresh rate.

thanks.


All times are GMT -5. The time now is 11:10 AM.