LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-31-2004, 04:15 PM   #1
lg_alucard
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2004
Distribution: Arch Linux
Posts: 16

Rep: Reputation: 0
Problems with configuring mouse


(I have this mouse >> linuxquestions.org/hcl/showproduct.php?product=140 <<)

A Microsoft Wireless Optical Blue Mouse and have Slackware 10.0 on my system. When I installed the system with usb mouse option picked in the config part of the install startx worked and booted, but the mouse didn't quite work write... I'm having the same problem as the first reviewer, the mouse only moves up and down untill I center click then it moves to the right a set amount and up or down depending on how you move the mouse.

I opened up /etc/X11/xorg.conf and when I chaged some things around it, startx broke and wont work now.

I've tried setting Option "Protocol" to Microsoft IntelliMouse imps/2 PS/2 etc...
I added Option "Buttons" "5" and Option "ZAxisMapping" "4 5" but nothing really seems to work.

Thanks in advanced for your help
 
Old 12-31-2004, 05:52 PM   #2
187807
Member
 
Registered: Oct 2003
Location: North Carolina, USA
Distribution: Slackware 11
Posts: 174

Rep: Reputation: 30
Sorry to hear you're having problems. I've never used wireless anything at home, but I did a little looking around.

The following thread is the most informative I found. Sorry I couldn't be more helpful. Hope you get it worked out. I'm only posting this since you have 0 replies so far. Maybe it will help a little, maybe not.

http://www.linuxquestions.org/questions/history/39068
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Configuring the mouse!! maginotjr Slackware 3 06-29-2005 08:28 AM
Configuring MOUSE bipinkdas Ubuntu 1 03-23-2005 09:58 PM
configuring five button mouse ganja_guru Linux - Software 2 08-01-2004 10:25 AM
Problems configuring Xwindows i.e.(embedded video & Compaq PS2 mouse) Wolfy Linux - Software 0 06-26-2004 08:43 PM
Configuring a mouse Dynamo Linux - General 4 06-12-2001 01:47 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:30 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration