LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-20-2013, 11:54 AM   #1
stormtracknole
Member
 
Registered: Aug 2005
Location: The Big Easy
Distribution: Slackware, RHEL
Posts: 825

Rep: Reputation: 106Reputation: 106
Exclamation Problem building PulseAudio on Slackware 14


Having some issue building pulseaudio from SlackBuilds.org. Here's the error that it hangs up on:
Code:
collect2: error: ld returned 1 exit status
libtool: install: error: relink `libprotocol-simple.la' with the above command before installing it
make[5]: *** [install-modlibexecLTLIBRARIES] Error 1
make[5]: *** Waiting for unfinished jobs....
After searching that error on Google, I found that it can be related to using the -j argument for make. The solution for this problem suggested to use no argument or just use -j1. However, I still run into the same problem.

Any suggestions?
 
Old 03-20-2013, 12:20 PM   #2
stormtracknole
Member
 
Registered: Aug 2005
Location: The Big Easy
Distribution: Slackware, RHEL
Posts: 825

Original Poster
Rep: Reputation: 106Reputation: 106
Arghhh...never mind. I forgot that I had upgraded my netbook to -Current. I have confirmed that it does indeed build with Slackware 14. I'm sure my problem is related to the new gcc. Will try the latest version next.

I will mark this as solved.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SlackWare 14.0 pulseaudio build problem (a question about it) marbangens Slackware 4 01-08-2013 04:47 AM
[SOLVED] Squeeze + Pulseaudio + Alsa and USB Midi device causes Pulseaudio crash mad4linux Debian 1 01-26-2011 04:57 AM
HDMI Sound Problem after building a new kernel (Slackware 13.1) Danalol Slackware 4 12-29-2010 09:06 AM
Winecfg crashes on sound tab with Pulseaudio and no 'sounddrivers' without pulseaudio William (Dthdealer) Linux - Software 5 06-13-2010 08:30 AM
Problem with building module for slackware Altos Programming 0 02-22-2003 01:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:24 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration