LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Slackware (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/)
-   -   Possible bug with transmission+vlc (http://www.linuxquestions.org/questions/slackware-14/possible-bug-with-transmission-vlc-4175498905/)

itsgregman 03-20-2014 05:49 PM

Possible bug with transmission+vlc
 
I don't know if this is system specific for me but it is consistent so I thought i should ask if it happened to anyone else.

When downloading a Torrent with transmission, if I also watch a movie using vlc, after 5-20 min I get a notification box saying Kwin crashed with 3 options, 1 restart 2 shut it down 3 close the notification. Regardless of which I click on after a few min my system drops me to the login screen. When I use either alone they both work perfectly and only when using both has Kwin ever crashed.

I got transmission from slackbuilds in the 14.1 section and vlc from alien bobs site. I have removed both and re-downloaded and rebuilt both thinking I may have gotten one of them for 14 before they were updated for 14.1, but have the same results.

John VV 03-20-2014 11:03 PM

when was the last time you cleaned the dust out from the 3d card ?

that dose sound like a temperature issue

comet.berkeley 03-24-2014 11:11 AM

Quote:

Originally Posted by itsgregman (Post 5138336)
I don't know if this is system specific for me but it is consistent so I thought i should ask if it happened to anyone else.

Many have trouble with version 2.1 of vlc.

http://www.linuxquestions.org/questi...ck-4175479311/

Fortunately Alien Bob was gracious enough to supply a downgrade to vlc 2.0:

http://www.slackware.com/~alien/vlc20/

Recently I discovered that this years release of Debian Wheezy 7.4 is using vlc 2.0.3 too.

Try Alien Bobs vlc 2.0.8 and see if it works.

itsgregman 03-28-2014 02:12 AM

A couple observations I've made.

Kwin crashes when a download completes in transmission while watching a movie, I didn't realize at first that a notification was causing the crash.

It only happens when using transmission-qt, switching to transmission-gtk works without the crash so possibly my problem was with the qt gui rather than transmission itself.


All times are GMT -5. The time now is 04:53 PM.