LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware
User Name
Password
Slackware This Forum is for the discussion of Slackware Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-11-2012, 05:06 AM   #1
Bazzaah
Member
 
Registered: Mar 2007
Distribution: Slackware64-current, Slackware64 14
Posts: 324

Rep: Reputation: 49
pm-hibernate


Hi

I broke something the other day and needed to reinstall - I can't get pm-hibernate to work. It's always worked out of the box before but something's different now.

I enter the command '# pm-hibernate' and it returns to desktop after a few seconds.

I have added the following line to the entries on lilo.conf;

append="resume=/dev/sda6"

Could that be the problem?

If not, any other ideas? It's always worked out of the box before now...

Thanks
 
Old 12-11-2012, 05:31 AM   #2
guanx
Senior Member
 
Registered: Dec 2008
Posts: 1,014

Rep: Reputation: 145Reputation: 145
What does the "free" command show?
 
1 members found this post helpful.
Old 12-11-2012, 05:35 AM   #3
Bazzaah
Member
 
Registered: Mar 2007
Distribution: Slackware64-current, Slackware64 14
Posts: 324

Original Poster
Rep: Reputation: 49
Code:
             total       used       free     shared    buffers     cached
Mem:       4046268    1390632    2655636          0      60804     457168
-/+ buffers/cache:     872660    3173608
Swap:            0          0          0
 
Old 12-11-2012, 05:45 AM   #4
Bazzaah
Member
 
Registered: Mar 2007
Distribution: Slackware64-current, Slackware64 14
Posts: 324

Original Poster
Rep: Reputation: 49
Weird - swap wasn't in my fstab.

I ran swapon and it worked fine.
 
Old 12-11-2012, 05:46 AM   #5
Bazzaah
Member
 
Registered: Mar 2007
Distribution: Slackware64-current, Slackware64 14
Posts: 324

Original Poster
Rep: Reputation: 49
Quote:
Originally Posted by guanx View Post
What does the "free" command show?
Thanks for replying - I must have not included the swap partition when I reinstalled.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hibernate one distro, de-hibernate another Ulysses_ Linux - Software 8 12-28-2010 09:34 AM
13.1 Beta1 :: KDE SC 4.4.3 :: pm-hibernate works, KDE hibernate just locks the screen zordrak Slackware 7 05-12-2010 03:55 AM
help with hibernate please bines Linux From Scratch 3 01-03-2009 08:50 AM
cli hibernate works but gnome panel hibernate fails BCarey Linux - Desktop 1 06-08-2007 10:21 AM
Cant hibernate 9.3 alaios Suse/Novell 20 08-18-2005 12:08 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:51 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration